ΑρχικήinetΤο SwiftKey πληκτρολόγιο υποστηρίζει Microsoft λογαριασμούς

Το SwiftKey πληκτρολόγιο υποστηρίζει Microsoft λογαριασμούς

Η Microsoft μόλις κυκλοφόρησε μια νέα ενημέρωση για το SwiftKey, το οποίο σε αυτό το σημείο εξακολουθεί να είναι μία από τις καλύτερες, αν όχι την καλύτερη, εφαρμογές πληκτρολογίου για iPhone.SwiftKey

Ο λόγος για την έκδοση 2.1.2 που εισάγει ένα χαρακτηριστικό το οποίο ανοίγει το δρόμο για μεγαλύτερες βελτιώσεις που πιθανόν θα παρουσιαστούν αργότερα φέτος μετά την κυκλοφορία του Windows 10 Creators Update για υπολογιστές.

Η εφαρμογή πληκτρολογίου iOS υποστηρίζει τώρα τους λογαριασμούς της Microsoft και αν με την πρώτη ματιά αυτό δεν φαίνεται να είναι τόσο σημαντικό, στην πραγματικότητα θα μπορούσε να αποτελεί το πρώτο βήμα προς ένα cloud clipboard το οποίο θα λειτουργεί με τα Windows 10 PC.

Μην ξεχνάμε εξάλλου ότι η Microsoft έχει υποσχεθεί να προσφέρει λειτουργίες συγχρονισμού μεταξύ τηλεφώνων και  Windows 10 PC και η ενσωμάτωση Microsoft Account αποτελεί μια από τις προϋποθέσεις.

Ουσιαστικά, σε λίγο καιρό το clipboard θα μπορούσε να παρέχει υποστήριξη cloud και Microsoft Account επιτρέποντας έτσι στους χρήστες να μεταφέρουν περιεχόμενο σε Windows 10 συσκευές.

Εκτός από την Microsoft Account υποστήριξη, η έκδοση SwitptKey 2.1.2 εισάγει και νέες διορθώσεις για τα σφάλματα προσβασιμότητας καθώς και ένα patch για το πρόβλημα μεγέθους στο iPhone 8.

Να σημειώσουμε ότι το SwiftKey αποτελεί μια από τις κορυφαίες εφαρμογές πληκτρολογίου τόσο στα iOS όσο και στα Android ενώ μόνο η έκδοση iPhone έχει πάνω από 13.000 αξιολογήσεις στο App Store με συνολική βαθμολογία 3,5/5 αστέρια. Η τρέχουσα έκδοση έχει βαθμολογηθεί με 4,5 αστέρια.

Η εφαρμογή διαθέτει μια από τις καλύτερες μηχανές autocorrect προσφέροντας υποστήριξη για μια πληθώρα γλωσσικών επιλογών, emoji και θεμάτων. Και πλέον, χάρη στη Microsoft, είναι διαθέσιμη και σε Android συσκευές.

 

 

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS