ΑρχικήinetΤο Galaxy S8 Active έρχεται αυτό τον μήνα...

Το Galaxy S8 Active έρχεται αυτό τον μήνα…

H Samsung αναμένεται να κυκλοφορήσει το νέο Galaxy S8 Active κάποια στιγμή μέσα στις επόμενες εβδομάδες αλλά προς το παρόν η εταιρεία δεν έχει αποκαλύψει καμία λεπτομέρεια για την συσκευή. Galaxy S8 Active Galaxy S8 Active Galaxy S8 Active

Η μάλλον αυτό πιστεύαμε μέχρι τώρα καθώς οι Νοτιοκορεάτες διαρρεύσαν μερικές πληροφορίες σχετικά με το νέο μοντέλο στην ιστοσελίδα τους. Αρχικά, με ένα έγγραφο επιβεβαίωσε ότι το νέο μοντέλο θα ονομάζεται Samsung Galaxy S8 Active και η κωδική ονομασία του θα είναι G892A. Η ονομασία αυτή ουσιαστικά ευθυγραμμίζεται με το Active μοντέλο της προηγούμενης γενιάς το οποίο ξεκίνησε ως μέρος της σειράς Samsung Galaxy S7 και είχε την κωδική ονομασία G891A.

Αν και οι τεχνικές λεπτομέρειες δεν είναι ακόμα διαθέσιμες δεν είναι πολύ δύσκολο να καταλάβουμε περί τίνος πρόκειται η νέα συσκευή.

Το Samsung Galaxy S8 Active πιθανότατα να είναι παρόμοιο με το αρχικό Galaxy S8 προσφέροντας μια οθόνη AMOLED 5,8 ιντσών.

Η μεγαλύτερη διαφορά ωστόσο παρατηρείται στο σχήμα της οθόνης καθώς το Active θα υιοθετήσει έναν επίπεδο σχεδιασμό για επιπλέον ανθεκτικότητα υπομένοντας τα χτυπήματα και τους κραδασμούς. Το S8 Active  θα είναι ανθεκτικό στη σκόνη και το νερό ενώ υπάρχει μια πιθανότητα να ενσωματώνει το στρατιωτικό πρότυπο MIL STD-810G.

Θα τροφοδοτείται από έναν επεξεργαστή Exynos 88955 σε συνδυασμό με 4GB μνήμη RAM ενώ πιθανότατα να αυξηθεί και η χωρητικότητα της μπαταρίας χωρίς όμως να γνωρίσουμε ακόμα κατά πόσο. Οι φήμες υποστηρίζουν ότι θα είναι 3.500 mAh και ότι στις ΗΠΑ θα πωλείται στην AT & T εναλλακτικά και με επεξεργαστή Snapdragon 835.

Αν υπολογίσουμε ότι το Samsung Galaxy S7 Active κυκλοφόρησε τον περασμένο Ιούνιο, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα και το νέο μοντέλο να κάνει πρεμιέρα την ίδια περίοδο.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS