Δευτέρα, 1 Ιουνίου, 05:50
Αρχική inet Η συμφωνία της Yahoo με την Verizon κλείνει στις 13 Ιουνίου

Η συμφωνία της Yahoo με την Verizon κλείνει στις 13 Ιουνίου

Κατά το τελευταίο έτος, η Yahoo εξαγοράζεται από την Verizon και οι μέτοχοι της εταιρείας έδωσαν τελικά την επίσημη έγκριση της πώλησης, η οποία αναμένεται να κλείσει στις 13 Ιουνίου 2017.
Μόλις γίνει η συμφωνία, η Yahoo θα αλλάξει το όνομά της σε Altaba και θα αναδιαρθρωθεί σε εταιρεία επενδύσεων. Η Altaba θα συνεχίσει να κατέχει ένα μεγάλο μέρος του Alibaba, του εξαιρετικά επιτυχημένου web concern, καθώς και το Yahoo είναι τώρα, αλλά έχει επίσης διακλαδιστεί στο ηλεκτρονικό εμπόριο. Η Altaba θα κατέχει επίσης συμμετοχές σε άλλες εταιρείες και το portfolio ευρεσιτεχνιών.
Η Verizon συμφώνησε να πληρώσει 4,8 δισεκατομμύρια δολάρια για τη συναλλαγή μετά την περικοπή των 350 εκατομμυρίων δολαρίων μετά τις αναφορές για τις μεγαλύτερες παραβάσεις δεδομένων παγκοσμίως που ανακοινώθηκαν τον Σεπτέμβριο και τον Δεκέμβριο του 2016, οι οποίες επηρέασαν 500 εκατομμύρια και 1 δισεκατομμύριο χρήστες αντίστοιχα.
Φημολογείται ότι χιλιάδες υπάλληλοι της Yahoo που υποτίθεται ότι θα μετακινηθούν στη Verizon μόλις γίνει η συμφωνία στην πραγματικότητα θα απολυθούν.
Στο άλλο άκρο της γραμμής είναι οι κορυφαίοι εκτελεστές που θα πληρώνονται εκατομμύρια αντί να μένουν χωρίς δουλειά. Η Marissa Mayer, για παράδειγμα, θα εξαργυρώσει 186 εκατομμύρια δολάρια σε μετοχές Yahoo μόλις ολοκληρωθεί η εξαγορά. Επιπλέον, η Mayer πρόκειται να λάβει χρυσή αποζημίωση, αξίας άνω των 23 εκατομμυρίων δολαρίων, εκτός και αν απασχοληθεί ξανά στην Yahoo, κάτι που δεν πρόκειται να συμβεί.
Η Mayer, η οποία ήταν με το Yahoo από το 2012, δεν πέτυχε ακριβώς το σχέδιό της να επαναφέρει το Yahoo στο δρόμο. Προσπάθησε διαφορετικές τακτικές, περνώντας βόρεια από 2 δισεκατομμύρια δολάρια σε εξαγορές που αναμένεται να αναβιώσουν την εταιρεία, αλλά κατάφεραν να την βυθίσουν ακόμα περισσότερο. Οι δύο παραβάσεις δεδομένων που κοινοποιήθηκαν μόνο στα τέλη του περασμένου έτους συνέβησαν και στο ρολόι της και είναι κατανοητό ότι τουλάχιστον ένας από αυτούς ήταν γνωστός από χρόνια, αλλά η εταιρεία δεν ενημέρωσε κανέναν για το θέμα καθώς οι εκτελεστές δεν κατανόησαν τη σοβαρότητα Του συμβάντος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

LIVE NEWS

00:02:18

Πώς να προσθέσετε το YouTube κανάλι ή το Instagram σας στο TikTok

Το TikTok, μια από τις πιο διάσημες πλατφόρμες κοινωνικών δικτύων για τη δημιουργία και την ανάρτηση μίνι-βίντεο, έχει αποκτήσει μια μεγάλη βάση...

Γνώστα website σαρώνουν τους υπολογιστές των επισκεπτών τους

Πολλά γνωστά και ευρέως χρησιμοποιούμενα website χρησιμοποιούν ένα script προστασίας από απάτες, το οποίο σαρώνει τον τοπικό υπολογιστή σας για προγράμματα απομακρυσμένης...

Google Chrome: Νέο “anti-notification spam” σύστημα από τον Ιούλιο

Η Google ανακοίνωσε ότι σχεδιάζει να ενεργοποιήσει το νέο της "anti-notification spam" σύστημα στο Chrome, με την...

Η Amtrak επαναφέρει τους κωδικούς πρόσβασης των χρηστών μετά από παραβίαση δεδομένων

Η National Railroad Passenger Corporation (Amtrak) αποκάλυψε μια παραβίαση δεδομένων που οδήγησε στην έκθεση προσωπικών πληροφοριών ορισμένων μελών του Guest Rewards.

Οι διαμαρτυρίες στις ΗΠΑ καθυστερούν την εκδήλωση για το Android 11

Όπως ήταν προγραμματισμένο, η εκδήλωση για την παρουσίαση των χαρακτηριστικών του νέου Android 11 από την Google...

Η Cisco παραβιάστηκε μέσω εκμετάλλευσης των SaltStack servers

Η Cisco είπε σήμερα ότι ορισμένοι από τους servers υποστήριξης Cisco Virtual Internet Routing Lab Personal Edition (VIRL-PE) παραβιάστηκαν με εκμετάλλευση κρίσιμων...

Valak Malware: Κλέβει δεδομένα από Microsoft Exchange Servers

Το 2019, το Valak Malware παρατηρήθηκε για πρώτη φορά, ως malware loader. Πρόσφατα όμως, έγινε γνωστό ότι...

Συσκευή “anti-5G” που κοστίζει $ 350 είναι απλά ένα USB stick

Οι φαν των θεωριών συνωμοσίας 5G έχουν ήδη αγοράσει ένα κλειδί USB anti-5G με τιμή 350 $ που φαίνεται να είναι...

Windows 10 Pro με $13 με τον SecNews κωδικό έκπτωσης

Αποκτήστε τα Windows 10 Pro με $13 με τον SecNews κωδικό έκπτωσης: Αυτή τη περίοδο οι ώρες εργασίας από το σπίτι είναι...

Διέρρευσαν δεδομένα 47,5 εκατομμυρίων χρηστών του Truecaller

Η εφαρμογή Truecaller, βοηθά στον εντοπισμό των ανώνυμων κλήσεων και προσφέρει την επιλογή επισήμανσης των spammers.