Ένα σφάλμα στο APT επιτρέπει την εγκατάσταση κακόβουλων πακέτων
infosec

Ένα σφάλμα στο APT επιτρέπει την εγκατάσταση κακόβουλων πακέτων

Ορισμένες δημοφιλείς διανομές Linux έχουν ένα σφάλμα στο package-management interface, το οποίο θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει ένας εισβολέας για να...
Read More
infosec

15 ψεύτικες Google Play εφαρμογές εξαπάτησαν Android χρήστες

Νωρίτερα αυτόν τον μήνα, η Google απομάκρυνε 85 κακόβουλες εφαρμογές από το Google Play Store. Ειδικότερα, μία παράνομη adware εφαρμογή...
Read More
infosec

Facebook «10 Year Challenge»: Κινδυνεύουν πράγματι τα δεδομένα σας;

Το τελευταίο διάστημα όλοι παρατηρήσαμε το νέο trend «10-Year Challenge» σε Facebook και Instagram. Αφού έγινε η νέα τάση ανάμεσα...
Read More
infosec

Το Malwarebytes έλυσε το σφάλμα «freezing» των συσκευών Windows 7

Η ομάδα του Malwarebytes επιτέλους έδωσε λύση στο σφάλμα που προκαλούσε πάγωμα σε συσκευές Windows 7! Το πρόβλημα εντοπίστηκε νωρίτερα...
Read More
infosec

Κορυφαίες Android VPN εφαρμογές διαρρέουν προσωπικά δεδομένα

Σύμφωνα με μία νέα μελέτη από VPN αξιολογητές, πάνω από 25% των 150 πιο δημοφιλών και δωρεάν VPNs στο Google...
Read More
Latest Posts

Το YouTube δοκιμάζει τρία νέα animations για το video loading

Το YouTube φέρεται να άρχισε τις δοκιμές σε τρία διαφορετικά και νέα animations βίντεο φόρτωσης στην εφαρμογή ITS για το Android. Έτσι, το YouTube σχεδιάζει να φέρει κάποιες μικρές οπτικές αλλαγές για τους χρήστες του Android, ενώ ο αντίκτυπος των νέων κινούμενων σχεδίων θα μπορούσε να είναι σημαντικός.

youtube

Ένα από τα νέα video loading animation του Youtube μοιάζει με το animation εκκίνησης Android KitKat, ενώ το άλλο δείχνει κόκκινους και μπλε κύκλους, όπως αποκαλύπτει το Android Police. Αξίζει να σημειωθεί ότι το τελευταίο animation αποκαλύπτει έναν Tyrannosaurus Rex, ο οποίος σίγουρα δεν περνά απαρατήρητος.

Τα animations διαφέρουν στον σχεδιασμό και θα εμφανίζονται όταν οι χρήστες περιμένουν ένα βίντεο να εμφανιστεί για να φορτώσει. Σίγουρα θα εμφανιστούν όταν το WiFi ή σύνδεση δεδομένων κινητής τηλεφωνίας δεν είναι ιδανική, ή όταν οι χρήστες αλλάξουν την ποιότητα του ήχου σε υψηλότερο επίπεδο.

Το πρώτο animation αποκαλύπτει μια μικρή λευκή κουκκίδα να επεκτείνεται σε πολλαπλές κόκκινες και επιπλέουν γύρω από ένα κύκλο. Το δεύτερο αποκαλύπτει ένα μισό-κόκκινο και έναν μισό-άσπρο κύκλο, ενώ το τρίτο δείχνει τον δεινόσαυρο σε κόκκινο και άσπρες ρίγες με τελείες από κάτω.

Είναι ασαφές ποια animation YouTube θα διαλέξουν τελικά, αλλά θα ήταν μια πολύ καλή ιδέα και αν προστεθούν και άλλα στην πορεία. Κανείς δεν θέλει να περιμένει ενώ ένα βίντεο φορτώνει αλλά εάν ένα τυχαίο που δεν έχει δει ποτέ animation εμφανιστεί, η αναμονή θα γίνει σίγουρα ευκολότερη. Ίσως το Youtube να δημιουργήσει και νέα animations με μεγαλύτερη ποικιλία ζώων, όχι μόνο έναν δεινόσαυρο.

Αναμένεται να δούμε πότε και εάν το Youtube θα κυκλοφορήσει αυτά τα νέα animations για όλους τους χρήστες. Επί του παρόντος, το animation όταν φορτώνει ένα βίντεο στο YouTube δείχνει μια γραμμή να σχεδιάζει έναν κύκλο και μια αλλαγή θα ήταν αρκετά ευπρόσδεκτη.

Έχετε άποψη; Αφήστε το σχόλιό σας.

Ο συντάκτης σας επιτρέπει να αντιγράψετε το κείμενό του, μόνο εφόσον αναφέρετε την πηγή (SecNews.gr), σαν ηλεκτρονική διεύθυνση (Live URL) του άρθρου.
Updated on by

Reader Interactions

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *