ΑρχικήinetΤο YouTube δοκιμάζει τρία νέα animations για το video loading

Το YouTube δοκιμάζει τρία νέα animations για το video loading

Το YouTube φέρεται να άρχισε τις δοκιμές σε τρία διαφορετικά και νέα animations βίντεο φόρτωσης στην εφαρμογή ITS για το Android. Έτσι, το YouTube σχεδιάζει να φέρει κάποιες μικρές οπτικές αλλαγές για τους χρήστες του Android, ενώ ο αντίκτυπος των νέων κινούμενων σχεδίων θα μπορούσε να είναι σημαντικός.

youtube

Ένα από τα νέα video loading animation του Youtube μοιάζει με το animation εκκίνησης Android KitKat, ενώ το άλλο δείχνει κόκκινους και μπλε κύκλους, όπως αποκαλύπτει το Android Police. Αξίζει να σημειωθεί ότι το τελευταίο animation αποκαλύπτει έναν Tyrannosaurus Rex, ο οποίος σίγουρα δεν περνά απαρατήρητος.

Τα animations διαφέρουν στον σχεδιασμό και θα εμφανίζονται όταν οι χρήστες περιμένουν ένα βίντεο να εμφανιστεί για να φορτώσει. Σίγουρα θα εμφανιστούν όταν το WiFi ή σύνδεση δεδομένων κινητής τηλεφωνίας δεν είναι ιδανική, ή όταν οι χρήστες αλλάξουν την ποιότητα του ήχου σε υψηλότερο επίπεδο.

Το πρώτο animation αποκαλύπτει μια μικρή λευκή κουκκίδα να επεκτείνεται σε πολλαπλές κόκκινες και επιπλέουν γύρω από ένα κύκλο. Το δεύτερο αποκαλύπτει ένα μισό-κόκκινο και έναν μισό-άσπρο κύκλο, ενώ το τρίτο δείχνει τον δεινόσαυρο σε κόκκινο και άσπρες ρίγες με τελείες από κάτω.

Είναι ασαφές ποια animation YouTube θα διαλέξουν τελικά, αλλά θα ήταν μια πολύ καλή ιδέα και αν προστεθούν και άλλα στην πορεία. Κανείς δεν θέλει να περιμένει ενώ ένα βίντεο φορτώνει αλλά εάν ένα τυχαίο που δεν έχει δει ποτέ animation εμφανιστεί, η αναμονή θα γίνει σίγουρα ευκολότερη. Ίσως το Youtube να δημιουργήσει και νέα animations με μεγαλύτερη ποικιλία ζώων, όχι μόνο έναν δεινόσαυρο.

Αναμένεται να δούμε πότε και εάν το Youtube θα κυκλοφορήσει αυτά τα νέα animations για όλους τους χρήστες. Επί του παρόντος, το animation όταν φορτώνει ένα βίντεο στο YouTube δείχνει μια γραμμή να σχεδιάζει έναν κύκλο και μια αλλαγή θα ήταν αρκετά ευπρόσδεκτη.

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS