Το Megabreach των 773 εκατομμυρίων Passwords ξεκίνησε χρόνια πριν
infosec

Το Megabreach των 773 εκατομμυρίων Passwords ξεκίνησε χρόνια πριν

Πρόσφατα κυκλοφόρησε η είδηση, ότι σχεδόν 773 εκατομμύρια διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και 21 εκατομμύρια passwords δημοσιεύθηκαν σε ένα φόρουμ hacking....
Read More
infosec

Instagram influencers ανακτούν τα accounts με τη βοήθεια hackers

Οι Instagram influencers που έχουν δει τους λογαριασμούς τους να χακάρονται και τις προσωπικές τους πληροφορίες να εκτίθενται, λένε ότι...
Read More
infosec

Windows 10: Πώς να διορθώσετε το browsing σφάλμα στο Microsoft Edge

Η τελευταία αναβάθμιση που κυκλοφόρησε από τη Microsoft για τα Windows 10 έφερε ένα πρόβλημα, το οποίο παρατηρείται όταν επιχειρεί...
Read More
infosec

Google Play: Κρυβόταν malware με τη χρήση των αισθητήρων κίνησης

Στην αγορά του Google Play υπάρχουν πολλές κακόβουλες εφαρμογές που δοκιμάζουν κόλπα για να αποφευχθεί η ανίχνευση τους. Για την...
Read More
infosec

Bug του Twitter δημοσίευε τα προσωπικά tweets των χρηστών για 5 χρόνια

Οι χρήστες του Twitter, οι οποίοι χρησιμοποιούν το δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο από τις Android συσκευές τους, θα πρέπει να ελέγξουν...
Read More
Latest Posts

Πώς να κρύψετε τη διεύθυνση IP σας χρησιμοποιώντας ένα VPN

Το Διαδίκτυο στις μέρες μας αποτελεί βασικό εργαλείο της καθημερινότητάς μας. Κάνουμε τα πάντα μέσω internet, από το να επικοινωνούμε με τους αγαπημένους μας μέχρι να κάνουμε τραπεζικές συναλλαγές και να εργαζόμαστε.

διεύθυνση

Ωστόσο έχει και τα μειονεκτήματά του, ένα εκ των οποίων είναι η λογοκρισία. Το μπλοκάρισμα ιστοσελίδων είναι το αγαπημένο παιχνίδι των κυβερνήσεων. Είναι κάτι που σχεδόν όλοι μας, ανεξάρτητα από το πού ζούμε, έχουμε συναντήσει.

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή οι ιστοσελίδες διαμοιρασμού βίντεο όπως το YouTube, το Facebook και το Twitter συνήθως μπλοκάρονται στο χώρο εργασίας. Μερικά sites όπως τα Kodi, Hulu, Netflix, Pandora είναι διαθέσιμα μόνο σε συγκεκριμένες χώρες. Χώρες όπως η Κίνα έχουν απαγορεύσει ιστοσελίδες, με βάση τις ιδιοτροπίες των στρατηγών τους!

Ακόμα κι αν μπορείτε να επισκεφθείτε τις ιστοσελίδες που αναφέρονται παραπάνω, χρησιμοποιώντας ορισμένα εργαλεία, το σχολείο / η εταιρεία ή το ISP σας μπορεί να καταγράψει τις πρόσφατες δραστηριότητές σας, κάτι που μπορεί να μην θέλετε.

Οπότε πώς μπορείτε να κρύψετε την IP διεύθυνση σας από τα αδιάκριτα μάτια των αρχών και των hackers και με ασφάλεια να σερφάρετε στο διαδίκτυο ανώνυμα; Το VPN είναι ίσως η μοναδική καλύτερη και απόλυτη λύση για την παράκαμψη της λογοκρισίας στο διαδίκτυο με ασφαλή τρόπο.

διεύθυνση

Χρησιμοποιώντας ένα VPN, έχετε τη δυνατότητα να κρύψετε την IP διεύθυνση σας από τα αδιάκριτα μάτια των κυβερνητικών αρχών, καθώς και τον αυξανόμενο αριθμό των hackers και τους εγκληματίες του κυβερνοχώρου. Σας επιτρέπει να νικήσετε την λογοκρισία και τα μπλοκαρίσματα σε δημοφιλείς ιστοσελίδες όπως το The Pirate Bay, KickassTorrents, ExtraTorrents και χιλιάδες ιστοσελίδες NSFW. Το LiquidVPN είναι μια τέτοια υπηρεσία VPN που σας δίνει απόλυτη ιδιωτικότητα, ενώ σερφάρετε στο internet.

Μερικά από τα μοναδικά χαρακτηριστικά του λογισμικού LiquidVPN περιλαμβάνουν …

Liquid Lock – Προστατεύστε την ταυτότητά σας εάν η σύνδεση VPN σας αποτύχει.

Αυτόματη προστασία DNS / Data Leak – Μπλοκάρει ανεπιθύμητες εφαρμογές για να μην διαρρεύσουν οι πραγματικές πληροφορίες σας.

IPv6 Control – Απενεργοποιεί το IPv6 όταν συνδέεται με το LiquidVPN

Custom Connections- Σύνδεση με όλες τις τοπολογίες του LiquidVPN με μερικά μόνο κλικ.

Ενσωματωμένο τείχος προστασίας – Μπλοκάρει πράγματα όπως η ευπάθεια WebRTC με ενσωματωμένο VPN firewall.

Έτσι, θα διαπιστώσετε ότι χρησιμοποιώντας ένα VPN είναι ιδανικό για το Kodi ακόμη και αν είστε εκτός των Ηνωμένων Πολιτειών. Το LiquidVPN έχει πάρα πολλές δυνατότητες που ενσωματώνονται σε μία, που κανένας άλλος πάροχος VPN δεν προσφέρει μέχρι σήμερα.

Έχετε άποψη; Αφήστε το σχόλιό σας.

Ο συντάκτης σας επιτρέπει να αντιγράψετε το κείμενό του, μόνο εφόσον αναφέρετε την πηγή (SecNews.gr), σαν ηλεκτρονική διεύθυνση (Live URL) του άρθρου.
Updated on by

Reader Interactions

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *