ΑρχικήHow ToΠώς να κρύψετε τη διεύθυνση IP σας χρησιμοποιώντας ένα VPN

Πώς να κρύψετε τη διεύθυνση IP σας χρησιμοποιώντας ένα VPN

Το Διαδίκτυο στις μέρες μας αποτελεί βασικό εργαλείο της καθημερινότητάς μας. Κάνουμε τα πάντα μέσω internet, από το να επικοινωνούμε με τους αγαπημένους μας μέχρι να κάνουμε τραπεζικές συναλλαγές και να εργαζόμαστε.

διεύθυνση

Ωστόσο έχει και τα μειονεκτήματά του, ένα εκ των οποίων είναι η λογοκρισία. Το μπλοκάρισμα ιστοσελίδων είναι το αγαπημένο παιχνίδι των κυβερνήσεων. Είναι κάτι που σχεδόν όλοι μας, ανεξάρτητα από το πού ζούμε, έχουμε συναντήσει.

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή οι ιστοσελίδες διαμοιρασμού βίντεο όπως το YouTube, το Facebook και το Twitter συνήθως μπλοκάρονται στο χώρο εργασίας. Μερικά sites όπως τα Kodi, Hulu, Netflix, Pandora είναι διαθέσιμα μόνο σε συγκεκριμένες χώρες. Χώρες όπως η Κίνα έχουν απαγορεύσει ιστοσελίδες, με βάση τις ιδιοτροπίες των στρατηγών τους!

Ακόμα κι αν μπορείτε να επισκεφθείτε τις ιστοσελίδες που αναφέρονται παραπάνω, χρησιμοποιώντας ορισμένα εργαλεία, το σχολείο / η εταιρεία ή το ISP σας μπορεί να καταγράψει τις πρόσφατες δραστηριότητές σας, κάτι που μπορεί να μην θέλετε.

Οπότε πώς μπορείτε να κρύψετε την IP διεύθυνση σας από τα αδιάκριτα μάτια των αρχών και των hackers και με ασφάλεια να σερφάρετε στο διαδίκτυο ανώνυμα; Το VPN είναι ίσως η μοναδική καλύτερη και απόλυτη λύση για την παράκαμψη της λογοκρισίας στο διαδίκτυο με ασφαλή τρόπο.

διεύθυνση

Χρησιμοποιώντας ένα VPN, έχετε τη δυνατότητα να κρύψετε την IP διεύθυνση σας από τα αδιάκριτα μάτια των κυβερνητικών αρχών, καθώς και τον αυξανόμενο αριθμό των hackers και τους εγκληματίες του κυβερνοχώρου. Σας επιτρέπει να νικήσετε την λογοκρισία και τα μπλοκαρίσματα σε δημοφιλείς ιστοσελίδες όπως το The Pirate Bay, KickassTorrents, ExtraTorrents και χιλιάδες ιστοσελίδες NSFW. Το LiquidVPN είναι μια τέτοια υπηρεσία VPN που σας δίνει απόλυτη ιδιωτικότητα, ενώ σερφάρετε στο internet.

Μερικά από τα μοναδικά χαρακτηριστικά του λογισμικού LiquidVPN περιλαμβάνουν …

Liquid Lock – Προστατεύστε την ταυτότητά σας εάν η σύνδεση VPN σας αποτύχει.

Αυτόματη προστασία DNS / Data Leak – Μπλοκάρει ανεπιθύμητες εφαρμογές για να μην διαρρεύσουν οι πραγματικές πληροφορίες σας.

IPv6 Control – Απενεργοποιεί το IPv6 όταν συνδέεται με το LiquidVPN

Custom Connections- Σύνδεση με όλες τις τοπολογίες του LiquidVPN με μερικά μόνο κλικ.

Ενσωματωμένο τείχος προστασίας – Μπλοκάρει πράγματα όπως η ευπάθεια WebRTC με ενσωματωμένο VPN firewall.

Έτσι, θα διαπιστώσετε ότι χρησιμοποιώντας ένα VPN είναι ιδανικό για το Kodi ακόμη και αν είστε εκτός των Ηνωμένων Πολιτειών. Το LiquidVPN έχει πάρα πολλές δυνατότητες που ενσωματώνονται σε μία, που κανένας άλλος πάροχος VPN δεν προσφέρει μέχρι σήμερα.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS