ΑρχικήinetΠοιoς ήταν ο νικητής του "Best smartphone" βραβείου στο MWC;

Ποιoς ήταν ο νικητής του “Best smartphone” βραβείου στο MWC;

smartphoneΗ GSM Association ανακήρυξε ως το καλύτερο smartphone στην κατηγορία των κινητών τηλεφώνων και συσκευών κατά την διάρκεια του Mobile World Congress στην Bαρκελώνη, το Samsung Galaxy S7 edge.

Η GSM Association αποτελεί ένα εμπορικό σώμα που εκπροσωπεύει τα συμφέροντα των φορέων κινητής τηλεφωνίας σε όλο τον κόσμο και αποτελείται από 800 φορείς κινητής τηλεφωνίας καθώς και άλλες 300 εταιρείες του κλάδου.

O αντιπρόεδρος της Samsung, Junho Park, δήλωσε χαρακτηριστικά « Είναι τιμή μας που αναγνωρίσατε την δεξιοτεχνία, τον σχεδιασμό και την καινοτομία του Galaxy S7 edge.» Συνέχισε αναφέροντας ότι το βραβείο αυτό αποτελεί απόδειξη της σταθερής επιδίωξης τους για αριστεία ενώ συνεχίζουν να υπερβαίνουν τις προσδοκίες των καταναλωτών τους μέσω της επαναστατικής κινητής τεχνολογίας.

Οι υπόλοιποι υποψήφιοι για το βραβείο Best Smartphone ήταν το iPhone 7 Plus της Apple, το Pixel XL της Google, το Ρ9 της Huawei και της Motorola το Moto Z.

Να σημειώσουμε ότι οι περσινές βαθμολογήσεις για τις μετρήσεις ποιότητας της φωτογραφικής μηχανής και του φακού εικόνας τοποθέτησαν την κύρια κάμερα του Galaxy S7 edge στην τρίτη θέση παρέα με το HTC 10 και Xperia X Performance. Το Galaxy S7 edge έχει λάβει βραβείο και για την εκλεπτυσμένη σχεδίαση, την προηγμένη φωτογραφική μηχανή και την εξαιρετική απόδοση.

Το βραβείο σηματοδοτεί ένα χρόνο από την κυκλοφορία του Galaxy S7 edge το Φεβρουάριο του περασμένου έτους και ειδικά μετά το Galaxy Note 7 σκάνδαλο η Samsung βασίστηκε αρκετά στην νέα της ναυαρχίδα.

Το Galaxy S7 edge εξακολουθεί αν είναι ένα ισχυρό smartphone με 4GB μνήμη RAM, τροφοδοτείται από έναν οκταπύρηνο Snapdragon 820 SoC επεξεργαστή. Σύντομα έρχεται και η νέας της ναυαρχίδα, το Galaxy S8 + και Galaxy S8 που αναμένεται να ανακοινωθούν στις 29 Μαρτίου.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS