ΑρχικήinetΚαι η NuAns εγκαταλείπει τα Windows 10 Mobile!

Και η NuAns εγκαταλείπει τα Windows 10 Mobile!

Οι κατασκευαστές που επενδύουν στα Windows 10 Mobile phones είναι ελάχιστοι οπότε αποτελεί μεγάλη απώλεια όταν ένας από του απομείναντες  αποφασίζει να εγκαταλείψει την πλατφόρμα και να στραφεί σε Android.Windows 10 Mobile

Αυτό ακριβώς συνέβη με την NuAns, μια κατασκευαστική εταιρεία κινητών που βασιζόταν στα Windows phones και αναμενόταν μάλιστα να κυκλοφορήσει ένα νέο μοντέλο μέσα στις επόμενες ημέρες.

Όπως σας είχαμε αναφέρει και στο παρελθόν η NuAns είχε δημοσιεύσει τον ερχομό ενός νέου κινητού και όλοι ελπίζαμε ότι πρόκειται για ένα Windows 10 smartphone που θα βοηθήσει στην ανάκαμψη της συνεχούς κατάρρευσης του λειτουργικού συστήματος της Microsoft.

Πρόσφατα στοιχεία όμως αποκάλυψαν ότι τελικά πρόκειται για ένα Android smartphone και σήμερα η ίδια η NuAns το επιβεβαίωσε. Η εταιρεία με το νέο της μοντέλο κάνει την μετάβαση από Windows 10 σε Android και παρόλο που δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα αν σκοπεύει στο μέλλον να επιστρέψει σε αυτά, θεωρείται σχετικά απίθανο αν λάβουμε υπόψη μας την μεγάλη ευκαιρία πωλήσεων που της δίνεται μέσω του Android.

To Neo Reloaded της NuAns θα τρέχει σε Android 7.1 και όχι σε Windows 10 Mobile όπως πολλοί οπαδοί της Microsoft ήλπιζαν. Επιπλέον, θα τροφοδοτείται από έναν Qualcomm Snapdragon 625 επεξεργαστή, θα διαθέτει οθόνη LCD 5,2 ιντσών, αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων, 3450mAh μπαταρία και δίχρωμα καλύμματα στο πίσω μέρος.

Τα Windows 10 Mobile δεν αποτελούν καν εναλλακτική επιλογή για το νέο smartphone καθώς απ’ ότι φαίνεται η Nuans έχει οριστικοποιήσει την απόφαση της. Και όχι άδικα φυσικά! Ρίχνοντας μια ματιά στο 0,3% μερίδιο της αγοράς των Windows phones δεν μας κάνει καμία εντύπωση η απόφαση αυτή της Nuans.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS