ΑρχικήReviewsΓνωρίστε το νέο Asus ZenFone 3 Go...

Γνωρίστε το νέο Asus ZenFone 3 Go…

Ευχάριστα τα νέα για τους fans της Asus καθώς η εταιρεία ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει στο τέλος του μήνα το ZenFone 3 Go. Η είδηση αυτή επιβεβαιώνεται από πρόσφατο screenshot της συσκευής σε επίσημη ιστοσελίδα.ZenFone 3 Go

Η Asus σκοπεύσει να ανακοινώσει το ZenFone 3 Go πολύ πριν αποκαλυφθεί το ZenFone 4, ενώ φήμες υποστηρίζουν ότι η παρουσίαση θα γίνει στο τέλος της εβδομάδας στο Mobile World Congress 2017.

Αν και η Asus δεν έχει επιβεβαιώσει επίσημα τον ερχομό του ZenFone 3 Go, έχουμε στην διάθεση μας μερικές από τις προδιαγραφές του.

Αρχικά πρόκειται για μια αρκετά οικονομική συσκευή που θα ξεχωρίσει στην αγορά ως ένα selfie smartphone. Το νέο κινητό θα διαθέτει Beautification, Facebook, YouTube καθώς και LED flash στο μπροστά μέρος για πιο φωτεινές selfies. Eπιλέον, θα προσφέρεται ένα διπλό μικρόφωνο MEMS για την διεξαγωγή πιο καθαρών συνομιλιών, με λιγότερο θόρυβο μαζί με ηχεία που διαθέτουν έξυπνο ενισχυτή.

Η κύρια κάμερα του Asus ZenFone 3 Go είναι τοποθετημένη στην αριστερή επάνω γωνία στο πίσω μέρος του κινητού σε αντίθεση με τα περισσότερα smartphones που βρίσκεται ακριβώς στο κέντρο. Θα τροφοδοτείται από έναν  Qualcomm Snapdragon 410 επεξεργαστή σε συνδυασμό με 2GB μνήμης RAM. Αν και δεν έχει ειπωθεί ακόμα κάτι σχετικά με τον χώρο αποθήκευσης, πιθανότατα να έρθει με μια 16GB επεκτάσιμη μνήμη αποθήκευσης.

Δεδομένου ότι πρόκειται για ένα προσιτό smartphone, δεν μας εκπλήσσει ιδιαίτερα το γεγονός ότι διαθέτει μια οθόνη5 ιντσών που υποστηρίζει HD (720p) ανάλυση ενώ όπως προαναφέραμε, έρχεται με LED flash και στις δύο πλευρές. Θα περιλαμβάνει μια πίσω κάμερα 13MP και μια δευτερεύουσα μόνο 5MP. Η τιμή του δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS