ΑρχικήinetΔείτε τι νέο έρχεται στο Facebook...

Δείτε τι νέο έρχεται στο Facebook…

Το Facebook ξεκίνησε πρόσφατα μια δοκιμή στην Αυστραλία και την Ταϊλάνδη που αφορά τις διαφημίσεις που υπάρχουν στις συνομιλίες του Messenger. Ουσιαστικά η νέα αυτή δοκιμή θα περιλαμβάνει τρόπους για την συμμετοχή των ανθρώπων και των επιχειρήσεων στο Messenger. Facebook

Το Facebook ήδη προσφέρει στους χρήστες του Messenger τη δυνατότητα να στέλνουν μηνύματα στις επιχειρήσεις, να συνομιλούν και να λαμβάνουν πληροφορίες που χρειάζονται. Προφανώς αυτό δεν είναι αρκετό οπότε η πλατφόρμα βρήκε τρόπο να τοποθετεί τις διαφημίσεις στο Messenger.

Οι χρήστες της Αυστραλίας και της Ταϊλάνδης μπορούν πλέον να βλέπουν τις διαφημίσεις στο Messenger ακριβώς κάτω από τις πρόσφατες συνομιλίες. Θα παρουσιάζεται ακριβώς όπως παρουσιάζονται οι ειδοποιήσεις γενεθλίων ή όπως εμφανίζεται η λίστα των φίλων σας στο Messenger αλλά θα λαμβάνει μεγαλύτερο μέρος του χώρου της οθόνης. Να σημειώσουμε ότι οι διαφημίσεις δεν θα τοποθετούνται στις συνομιλίες των χρηστών.

Σύμφωνα με στατιστικές σε μηνιαία βάση στέλνονται πάνω από ένα δισεκατομμύριο μηνύματα προς τις επιχειρήσεις οι οποίες πιστεύουν ότι υπάρχει μεγαλύτερη δυνατότητα προσέγγισης των πελατών και αύξησης των πωλήσεων μέσω του Messenger.

Ήδη συναντάμε στο News Feed μας διαφημίσεις αλλά η νέα δοκιμή έρχεται για να βοηθήσει την σχέση επιχειρήσεων και ανθρώπων μέσω του Messenger.

Οι χρήστες που δοκιμάζουν το νέο χαρακτηριστικό έχουν πλήρη έλεγχο του Messenger κρύβοντας ή εκθέτοντας όποιες διαφημίσεις τους ενδιαφέρουν. Από την άλλη οι επιχειρήσεις δεν θα έχουν τη δυνατότητα άμεσης επικοινωνίας με τους χρήστες εκτός αν ο χρήστης το επιθυμήσει.

Το Facebook επεξεργάζεται και το ενδεχόμενο επέκτασης των διαφημίσεων στο Messenger αλλά χωρίς να είναι σαφές αν θα διατηρήσει την τρέχουσα μορφή ή θα υιοθετήσει αλλαγές. Μένει λοιπόν να το δούμε!

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS