ΑρχικήReviewsXiaomi Mi 6 διέρρευσαν τιμές και χαρακτηριστικά

Xiaomi Mi 6 διέρρευσαν τιμές και χαρακτηριστικά

Xiaomi Mi 6: Ενώ η Xiaomi προετοιμάζει το επόμενη smartphone Mi 6 πηγές προσκείμενες στο θέμα, αναφέρουν ότι το Xiaomi Mi 6 θα κυκλοφορήσει κάποια στιγμή τον Ιούλιο, και θα διατεθεί στην αγορά λίγες μέρες μετά την επίσημη ανακοίνωση.

Ο λόγος που η Xiaomi επέλεξε να κυκλοφορήσει τη συσκευή τόσο αργά είναι γιατί η Qualcomm δεν μπορεί να διαθέσει το ισχυρότερο chipset της αγοράς Snapdragon 835, πριν την επίσημη κυκλοφορία του Galaxy S8, το οποίο αναμένεται να γίνει στα τέλη Απριλίου.Xiaomi Mi 6

Νέες πληροφορίες που προέρχονται απευθείας από την Κίνα μέσω του Android Soul αναφέρουν ότι θα υπάρξουν τουλάχιστον δύο εκδόσεις του Xiaomi Mi 6, οι: η Youth και η Standard.

Η συσκευή θα έρθει με διαφορετικές προδιαγραφές που θα τιμολογούνται αναλόγως. Για παράδειγμα, το Xiaomi Mi 6 Youth Edition θα έχει μια οθόνη 5,2 ιντσών αγνώστου ανάλυσης (προς το παρόν).

Επίσης, το smartphone θα τροφοδοτείται από έναν επεξεργαστή MediaTek Helio X30, θα διαθέτει 4GB RAM και 64GB (emmc 5.1 storage technology) αποθηκευτικό χώρο.

Η έκδοση Youth θα έρθει με ένα ενιαίο φακό κάμερας στο πίσω μέρος. και θα κοστίζει στην Κίνα περίπου 290 δολάρια.

Η Standard Edition θα είναι πιο ακριβό αφού η τιμή του θα φτάνει τα 390 δολάρια, αλλά θα διαθέτει πολύ καλύτερα specs.

Για παράδειγμα, το Mi 6 Standard Edition θα είναι εξοπλισμένο με τον ισχυρό επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 835 (CPU), με 6GB RAM και αποθηκευτικό χώρο στα 64GB (UFS 2.0 storage technology). Επιπλέον, το τηλέφωνο θα διαθέτει μια μεγαλύτερη οθόνη 5,5 ιντσών.

Μπορούμε να υποθέσουμε με ασφάλεια ότι και τα δύο Xiaomi Mi 6 θα κυκλοφορήσουν στην αφορά με λειτουργικό σύστημα Android 7.0 Nougat.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS