ΑρχικήinetMicrosoft: δωρεάν αναβαθμίσεις σε Windows 10 στους συνδρομητές

Microsoft: δωρεάν αναβαθμίσεις σε Windows 10 στους συνδρομητές

Η Microsoft επιτρέπει στους χρήστες των Windows 7 και 8.που αγοράζουν κάποιο από τα συνδρομητικά πακέτα των Windows, όπως τα Windows 10 Enterprise Ε3 και Ε5 μέσω του προγράμματος Cloud Solution Provider (CSP) την δωρεάν αναβάθμιση σε Windows 10.

«Οι πελάτες που έχουν εγγραφεί στα προγράμματα Windows 10 Enterprise E3 και E5 αλλά και στα Secure Productive Enterprise E3 and E5, μπορούν τώρα να αναβαθμίσουν τα συστήματά τους που χρησιμοποιούν Windows 7 και Windows 8.1 σε Windows 10, χωρίς να χρειάζεται να αγοράσουν ξεχωριστές άδειες αναβάθμισης”, δήλωσε η Microsoft σε μια δημοσίευση της 19ης Ιανουαρίου.Windows 10

Τι σημαίνουν οι παραπάνω όροι;

Τα Windows 10 Enterprise Ε3 και Ε5 είναι δύο νέα συνδρομητικά πακέτα για τα Windows Enterprise που η Microsoft εισήγαγε το περασμένο καλοκαίρι. Σκοπός τους είναι σε μεγάλο βαθμό τους χρήστες των επιχειρήσεων μικρού και μεσαίου μεγέθους. Το πακέτο Windows 10 Enterprise Ε3 κοστίζει 84 δολάρια ανά χρήστη ανά έτος, ή 7 δολάρια ανά χρήστη το μήνα. Το πακέτο Ε5 κοστίζει 168 το έτος ή 14 δολάρια ανά χρήστη το μήνα. Και τα δύο πακέτα είναι διαθέσιμα απευθείας από τη Microsoft μέσω του προγράμματος παραχώρησης πολλαπλών αδειών χρήσης της και μέσω των συνεργατών του Cloud Solution Provider (CSP).

Η Microsoft φέρεται να προφέρει τη νέα δυνατότητα δωρεάν αναβάθμισης από Windows 7 και 8.1 σε Windows 10 μέσω αυτών των προγραμμάτων για τους πελάτες της που έχουν αγοράσει κάποια νέα συσκευή με Windows και έχασαν την δωρεάν αναβάθμιση σε Windοws 10.

Η υποκρισία;

Όπως είχαμε προβλέψει μήνες πριν τη λήξη της πρώτης προσφοράς, η Microsoft συνεχίζει να προσφέρει ήσυχα τη δυνατότητα να αποκτήσετε τα Windοws 10 δωρεάν αν προσπαθήσετε να αναβαθμίσετε από Windows 7 και 8 με κλειδιά προϊόντος που είναι νόμιμα, ακόμη και μετά τη λήξη της προσφοράς δωρεάν αναβάθμισης που έληξε επίσημα στις 29 Ιουλίου του 2016.

«Οι άδειες αναβάθμισης σε Windοws 10 που εκδίδεται μέσω αυτής της νέας προσφοράς είναι αόριστης διάρκειας.” Αυτό σημαίνει ότι η άδεια δεν θα λήξει ή θα ανακληθεί εάν ο πελάτης επιλέξει να τερματίσει τη συνδρομή του στο σύννεφο των Windows” αναφέρει η Microsoft.

Η Microsoft φαίνεται να προσπαθεί να ανεβάσει το μερίδιο αγοράς των Windοws 10, που μήνες μετά την κυκλοφορία τους εξακολουθούν νε έρχονται πίσω από τα Windows 7.

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS