ΑρχικήsecurityAnonymous: Ξέρουμε τι έκανες πέρσι το καλοκαίρι κύριε Trump!

Anonymous: Ξέρουμε τι έκανες πέρσι το καλοκαίρι κύριε Trump!

Προς μεγάλη έκπληξη του Donald Trump, πρόεδρου των ΗΠΑ, οι Anonymous δημοσίευσαν στο Twitter  μια σειρά από ειδοποιήσεις απειλώντας τον ότι θα εκθέσουν τους δεσμούς του με την Ρωσία.Trump

Οι Anonymous προέβησαν στην κοινοποίηση των δημοσιεύσεων μετά τις δηλώσεις του προέδρου στο Twitter υποστηρίζοντας ότι ο απερχόμενος επικεφαλής της CIA, John Brennan, εμπλέκεται στην εξάπλωση των πλαστών ειδήσεων που έγιναν πρωτοσέλιδα τις τελευταίες εβδομάδες. Μερικές από αυτές αναφέρονταν στην εξάπλωση των ρωσικών πυρηνικών στην Συρία, την Κριμαία και την Ουκρανία.

Οι Anonymous λοιπόν μέσω του λογαριασμού @YourAnonCentral που έχει πάνω από 150.000 followers κατηγόρησαν τον Τrump ότι εμπλέκεται σε πολλές από τις σκοτεινές δραστηριότητες της Ρωσίας. Συνεχίζοντας τον κατηγόρησαν ότι έχει επίσης προσωπικές και οικονομικές σχέσεις με τους Ρώσους.

« Δεν είμαστε πλέον στην εποχή των 80s, οι πληροφορίες δεν εξαφανίζονται εν μια νυκτί. Θα μετανιώσετε τα επόμενα τέσσερα χρόνια που ακολουθούν. Δεν μας ενδιαφέρουν  οι δημοκράτες που σας επιτίθονται αλλά τα πραγματικά σκοτεινά πράγματα που εσείς έχετε διαπράξει. Δεν είναι πλέον εδώ ο πατέρας σας για να σας προστατέψει και ούτε θα φοβηθούμε τους ασκούμενους σας που σκοπεύουν να μας χτυπήσουν. Θα είναι απλά χάσιμο χρόνου κύριε Τrump.» έγραψαν χαρακτηριστικά.

Προφανώς ο Donald Trump δεν έχει απαντήσει στο tweet των Anonymous αν και δεν υπάρχει καμία απολύτως πιθανότητα να μην το έχει δει εφόσον είναι μεγάλος fan της πλατφόρμας.

Πάντως ο πρόεδρος δήλωσε ότι δεν πρόκειται να απενεργοποιήσει τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter για όσο καιρό διαρκέσει η θητεία του. Επομένως,  σίγουρα θα ξανασυναντήσουμε παρόμοιες περιπτώσεις στο μέλλον με τον κύριο Τrump και τα  λεγόμενα του να βρίσκονται στο στόχαστρο.

 

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS