ΑρχικήinetSkydive στο Google Street View

Skydive στο Google Street View

Το Google Street View αποφάσισε να πραγματοποιήσει ελεύθερη πτώση με αλεξίπτωτο – skydive – από ένα αεροπλάνο πάνω από παραθαλάσσιο εθνικό πάρκο της Νέας Ζηλανδίας. Έτσι έχετε την ευκαιρία να βιώσετε μία skydive πτώση με κάμερα 360 μοιρών.

Skydive

Στα τέλη Δεκεμβρίου, οι φωτογράφοι του Google Street View συνεργάστηκαν με το την σχολή skydiver στο Abel Tasman στην Νέα Ζηλανδία.

Έτσι έχουμε την πρώτη skydive εικονική περιήγηση για το Google Street View του Google Maps. Συνολικά δείχνει μία ανάβαση με αεροπλάνο στα 16.500 πόδια (περίπου 5.500 μέτρα) στον ουρανό και στη συνέχεια ένα άλμα και μία ελεύθερη πτώση με ταχύτητα περίπου 200 χιλιόμετρα ανά ώρα (125 μίλια ανά ώρα) προς το Abel Tasman National Park που βρίσκεται ακριβώς από κάτω τους.

Μπορείτε να απολαύσετε την skydive πτώση σε 3D από τον υπολογιστή σας πατώντας τα κλασσικά βελάκια του Street View για να πάτε στην επόμενη φωτογραφία. Κάθε φωτογραφία φυσικά είναι 360 μοιρών.

Η πτώση εκτός από φωτογραφίες κινηματογραφήθηκε και το αποτέλεσμα μπορείτε να το δείτε στο παρακάτω βίντεο, στο οποίο μπορείτε επίσης να περιστρέψετε 360 μοίρες την οπτική σας γωνία.

 

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS