ΑρχικήUpdatesKodachi Linux 3.7 Το ασφαλές λειτουργικό

Kodachi Linux 3.7 Το ασφαλές λειτουργικό

Το λειτουργικό σύστημα Kodachi Linux βασίζεται στο Debian 8.6. Είναι ένα anti forensic ανώνυμο λειτουργικό που προσφέρει ασφάλεια για την προστασία της ιδιωτικής σας ζωής.

Το Kodachi είναι πολύ εύκολο στη χρήση. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι ένα boot στον υπολογιστή σας μέσω USB drive και θα έχετε ένα πλήρες λειτουργικό σύστημα με προ-εγκατεστημένες τις υπηρεσίες VPN , Tor Connection και DNScrypt. Δεν θα χρειαστεί να κάνετε κάποια ρύθμιση ή να έχετε γνώσεις Linux.

Το λειτουργικό θα τα κάνει όλα για εσάς.

Το σύνολο του OS τρέχει από την προσωρινή μνήμη RAM και έτσι τη στιγμή που θα αποφασίσετε να σταματήσετε να το χρησιμοποιείτε δεν θα αφήσει κανένα ίχνος από τις δραστηριότητές σας.Kodachi Linux

Το Kodachi Linux είναι ένα Live λειτουργικό σύστημα, και μπορείτε να το τρέξετε σε σχεδόν κάθε υπολογιστή από ένα DVD, USB stick, ή κάποια κάρτα SD. Αποσκοπεί στη διατήρηση της ιδιωτικής ζωής και της ανωνυμίας σας, και θα σας βοηθήσει να:

  • Χρησιμοποιήσετε το Διαδίκτυο ανώνυμα.
  • Όλες οι συνδέσεις στο Διαδίκτυο εξαναγκάζονται να περάσουν μέσα από το VPN, και στη συνέχεια, από το δίκτυο Tor με κρυπτογράφηση DNS.
  • Δεν αφήνει ίχνη στον υπολογιστή που χρησιμοποιείτε, εκτός αν το ζητήσετε
  • Χρησιμοποιήσετε κρυπτογράφηση state-of-the-art  και εργαλεία προστασίας της ιδιωτικής ζωής για να κρυπτογραφήσετε τα αρχεία σας, τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και τα άμεσα μηνύματά σας.

Δείτε το βίντεο

https://www.youtube.com/watch?v=IxaQ4bqb8BY

Για Login σαν κανονικός χρήστης:
Username: kodachi
Password: r@@t00
Για Login σαν super user:
Username: root
Password: r@@t00

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εντολή Sudo ή τη su σαν root με το ίδιο password: r@@t00

Περισσότερες πληροφορίες

Linux Kodachi 6.2 The Secure OS

Download kodachi-3.7-64.iso (2.2 GB)

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS