ΑρχικήinetΣυσκευή θα μετατρέπει τα φρούτα σας σε μεθυστικό μηλίτη

Συσκευή θα μετατρέπει τα φρούτα σας σε μεθυστικό μηλίτη

μηλίτη

Το πεταμένο φαγητό είναι ένα τρομερό συναίσθημα. Όμως, χάρη στην ALCHEMA, μπορείτε τώρα να μετατρέψετε ότι απομένει από τα φρούτα σας σε γευστικά, αλκοολούχα ποτά τύπου μηλίτη.

Η έξυπνη συσκευή σας επιτρέπει να επιλέξετε από μια ποικιλία από διαφορετικές συνταγές από την εφαρμογή του smartphone σας για να φτιάξετε υδρόμελο, μηλίτη ακόμα και κρασί. Απλά προσθέστε τα συστατικά, περιμένετε να γίνει η ζύμωση, βάλτε το στο ψυγείο και απολαύσετε.

Η εφαρμογή σας επιτρέπει να παρακολουθείτε την πρόοδο του μηλίτη σας μέσω της θερμοκρασίας ή της πίεσης και επίσης σας επιτρέπει να προσαρμόσετε την περιεκτικότητα σε οινόπνευμα ή τη γλυκύτητα ανάλογα με τις προτιμήσεις σας. Η ALCHEMA συνδέεται μέσω Wi-Fi, ώστε να μπορείτε να ελέγξετε το χυμό σας όταν είστε έξω από το σπίτι. Και αν κάτι πάει στραβά (π.χ. αλλοίωση λόγω της θερμοκρασία), η εφαρμογή θα σας προειδοποιήσει, ώστε να μπορέσετε να κάνετε τις κατάλληλες αλλαγές.

Ενώ η συσκευή θα καταλαμβάνει αρκετό χώρο στον πάγκο της κουζίνα σας, θα έχει επίσης χωρητικότητα 2,4 λίτρων, η οποία αντιστοιχεί σε περίπου 3 μπουκάλια κρασί. Με ένα βαρύ τίμημα των $ 499 – και το πρόσθετο κόστος των πακέτων ζύμης, η ALCHEMA δεν θα σας εξοικονομήσει χρήματα για ποτό. Ωστόσο, είναι ένας διασκεδαστικός τρόπος για να μετατρέψετε κάτι σε ποτό που μπορεί διαφορετικά να ριχνόταν στα σκουπίδια.

Η διαδικασία είναι σχεδόν αδύνατο να χαλάσει χάρη σε μια κλίμακα ενσωματωμένη στη συσκευή που μπορεί να σας βοηθήσει να μετρήσετε τα συστατικά.

Η ALCHEMA ξεκίνησε για πρώτη φορά στο Kickstarter, το καλοκαίρι του 2016, όπου συγκέντρωσε πάνω από $ 359.000 με ένα στόχο $ 80.000. Ωστόσο, η εταιρεία επιδιώκει πρόσθετη χρηματοδότηση. Η μονάδα αναμένεται να κυκλοφορήσει το φθινόπωρο του 2017, πάνω στην ώρα για την εποχή των μήλων.

Η διαδικασία δεν ολοκληρώνετε εν μία νυκτί, καθώς ο μηλίτης χρειάζεται μέχρι και δύο εβδομάδες και μια παρτίδα κρασιού μέχρι και 16 εβδομάδες για να ολοκληρωθεί.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS