ΑρχικήinetΕτοιμαστείτε για το νέο G6 της LG!

Ετοιμαστείτε για το νέο G6 της LG!

Το G6 αποτελεί την νέα σημαντικότερη κυκλοφορία της LG για το 2017. Δεδομένων των χαμηλών πωλήσεων του προκατόχου του, όλοι είμαστε περίεργοι να δούμε τι σκοπεύει να αλλάξει η εταιρεία έτσι ώστε αυτό το μοντέλο να κατακτήσει τις εντυπώσεις του κοινού. Σύμφωνα με πληροφορίες που διέρρευσαν πρόσφατα στο διαδίκτυο το νέο G6 πρόκειται να ακολουθήσει τα δικά του βήματα.G6

Βίντεο που δημοσιεύτηκαν στο @OnLeaks αποκαλύπτουν ότι το νέο G6 δεν θα διαθέτει  modular σχεδιασμό αποφεύγοντας το λάθος του G5. Να σημειώσουμε βέβαια ότι το Lenovo Moto Z που επίσης  διέθετε modular σχεδιασμό αποτέλεσε μια από τις πιο πετυχημένες σειρές smartphone για το 2016.

Το G6 φαίνεται να έχει μια κομψή σκοτεινή σχεδίαση. Διαθέτει μια επίπεδη οθόνη 5,3 ιντσών με 1440 x 2560 pixel, ένα κουμπί τροφοδοσίας στο πίσω μέρος, ένα ενσωματωμένο scanner δακτυλικών αποτυπωμάτων καθώς επίσης θα τροφοδοτείται από ένα Snapdragon 835 chipset.

Στο κάτω μέρος του κινητού συναντάμε μια θύρα USB Type-C ενώ στο πάνω μια υποδοχή ακουστικών 3,5 χιλιοστών, γεγονός που αποδεικνύει ότι το νέο μοντέλο δεν πρόκειται να ακολουθήσει την καινούρια μόδα που επιβάλλει την αφαίρεση της υποδοχής ακουστικών και την συναντάμε στις νέες συσκευές της  Apple και της Motorola.

Το G6 πιθανότατα να διαθέτει μια διπλή κάμερα με ενσωματωμένο dual-tone flash στο πίσω μέρος. Σε ένα σημείο θα μοιάζει με τον προκάτοχο του και αυτό είναι οι διαστάσεις. Συγκεκριμένα, θα είναι 149,4 x 72,43 χιλιοστά ενώ δεν γνωρίζουμε ακόμα ποιο θα είναι το πάχος του.

Οι φήμες θέλουν το νέο G6 να κάνει πρεμιέρα κατά την διάρκεια της MWC 2017. Δεν είναι όμως λίγοι και εκείνοι που πιστεύουν ότι το νέο smartphone θα κυκλοφορήσει στα καταστήματα το Μάρτιο.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS