15 ψεύτικες Google Play εφαρμογές εξαπάτησαν Android χρήστες
infosec

15 ψεύτικες Google Play εφαρμογές εξαπάτησαν Android χρήστες

Νωρίτερα αυτόν τον μήνα, η Google απομάκρυνε 85 κακόβουλες εφαρμογές από το Google Play Store. Ειδικότερα, μία παράνομη adware εφαρμογή...
Read More
infosec

Facebook «10 Year Challenge»: Κινδυνεύουν πράγματι τα δεδομένα σας;

Το τελευταίο διάστημα όλοι παρατηρήσαμε το νέο trend «10-Year Challenge» σε Facebook και Instagram. Αφού έγινε η νέα τάση ανάμεσα...
Read More
infosec

Το Malwarebytes έλυσε το σφάλμα «freezing» των συσκευών Windows 7

Η ομάδα του Malwarebytes επιτέλους έδωσε λύση στο σφάλμα που προκαλούσε πάγωμα σε συσκευές Windows 7! Το πρόβλημα εντοπίστηκε νωρίτερα...
Read More
infosec

Κορυφαίες Android VPN εφαρμογές διαρρέουν προσωπικά δεδομένα

Σύμφωνα με μία νέα μελέτη από VPN αξιολογητές, πάνω από 25% των 150 πιο δημοφιλών και δωρεάν VPNs στο Google...
Read More
infosec

Το Megabreach των 773 εκατομμυρίων Passwords ξεκίνησε χρόνια πριν

Πρόσφατα κυκλοφόρησε η είδηση, ότι σχεδόν 773 εκατομμύρια διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και 21 εκατομμύρια passwords δημοσιεύθηκαν σε ένα φόρουμ hacking....
Read More
Latest Posts

Viber νέα έκδοση με βίντεο τύπου Snapchat

Σήμερα, η εφαρμογή Viber κυκλοφόρησε μια νέα ενημερωμένη έκδοση που σας δίνει δυνατότητα να μοιραστείτε σύντομα μηνύματα βίντεο με τη λίστα των φίλων σας. Η ενημερωμένη έκδοση μπορεί να συνεργαστεί με υπηρεσίες τρίτων, όπως τη Giphy και την Wikipedia, και έρχεται με επανασχεδιασμένα emoticons.

Ας αρχίσουμε με την πιο σημαντική αλλαγή. Τώρα, με ένα μόνο tap θα μπορείτε να καταγράψετε ένα βίντεο 30 δευτερολέπτων, το οποίο μπορείτε να μοιραστείτε τους φίλους σας.

Το νέο χαρακτηριστικό είναι ενσωματωμένο στο παράθυρο του chat, και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σύροντας το κουμπί του φωνητικού μηνύματος. Αλλά πριν το κάνετε, υπάρχουν ένα-δύο πράγματα που θα πρέπει να λάβετε υπόψη.

Τα βίντεο περιορίζονται σε τριάντα δευτερόλεπτα, περικόπτονται σε ένα κυκλικό σχήμα και σε αντίθεση με το Snapchat, δεν υπάρχει ημερομηνία λήξης.

Το Viber με την νέα ενημερωμένη έκδοση φέρεται να συνεργάζεται με υπηρεσίες τρίτων. Αρχικά οι υπηρεσίες αυτές περιορίζονται στις: Giphy, η Wikipedia, και TheMovieDB και όπως φαίνεται μάλλον θα έρθουν περισσότερες.

Η νέα έκδοση του Viber υποστηρίζει και νέα stickers. Για να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτά, απλά πληκτρολογήστε ‘@’ με το όνομα της υπηρεσίας που προσπαθείτε να αποκτήσετε πρόσβαση, όπως «@stickers».

Δείτε το βίντεο παρουσίασης

Έχετε άποψη; Αφήστε το σχόλιό σας.

Ο συντάκτης σας επιτρέπει να αντιγράψετε το κείμενό του, μόνο εφόσον αναφέρετε την πηγή (SecNews.gr), σαν ηλεκτρονική διεύθυνση (Live URL) του άρθρου.
Updated on by

Reader Interactions

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *