ΑρχικήUpdatesViber νέα έκδοση με βίντεο τύπου Snapchat

Viber νέα έκδοση με βίντεο τύπου Snapchat

Σήμερα, η εφαρμογή Viber κυκλοφόρησε μια νέα ενημερωμένη έκδοση που σας δίνει δυνατότητα να μοιραστείτε σύντομα μηνύματα βίντεο με τη λίστα των φίλων σας. Η ενημερωμένη έκδοση μπορεί να συνεργαστεί με υπηρεσίες τρίτων, όπως τη Giphy και την Wikipedia, και έρχεται με επανασχεδιασμένα emoticons.

Ας αρχίσουμε με την πιο σημαντική αλλαγή. Τώρα, με ένα μόνο tap θα μπορείτε να καταγράψετε ένα βίντεο 30 δευτερολέπτων, το οποίο μπορείτε να μοιραστείτε τους φίλους σας.

Το νέο χαρακτηριστικό είναι ενσωματωμένο στο παράθυρο του chat, και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σύροντας το κουμπί του φωνητικού μηνύματος. Αλλά πριν το κάνετε, υπάρχουν ένα-δύο πράγματα που θα πρέπει να λάβετε υπόψη.

Τα βίντεο περιορίζονται σε τριάντα δευτερόλεπτα, περικόπτονται σε ένα κυκλικό σχήμα και σε αντίθεση με το Snapchat, δεν υπάρχει ημερομηνία λήξης.

Το Viber με την νέα ενημερωμένη έκδοση φέρεται να συνεργάζεται με υπηρεσίες τρίτων. Αρχικά οι υπηρεσίες αυτές περιορίζονται στις: Giphy, η Wikipedia, και TheMovieDB και όπως φαίνεται μάλλον θα έρθουν περισσότερες.

Η νέα έκδοση του Viber υποστηρίζει και νέα stickers. Για να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτά, απλά πληκτρολογήστε ‘@’ με το όνομα της υπηρεσίας που προσπαθείτε να αποκτήσετε πρόσβαση, όπως «@stickers».

Δείτε το βίντεο παρουσίασης

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS