ΑρχικήinetΠου θα βρείτε το δωρεάν Anti-Exploit της Malwarebytes

Που θα βρείτε το δωρεάν Anti-Exploit της Malwarebytes

Η εταιρεία ασφαλείας Malwarebytes διέθεσε την έκδοση 3.0 πριν από μερικές μέρες. Η νέα έκδοση σύμφωνα με την εταιρεία σηματοδοτεί ένα μεγάλο βήμα στην πολιτική της για την κυκλοφορία επιμέρους εργαλείων ασφαλείας.

Έτσι αντί να διαθέσει τα γνωστά σε όλους Μalwarebytes Anti-Malware, Anti-Exploit και Anti-Ransomware σαν μεμονωμένες εφαρμογές, η Μalwarebytes αποφάσισε να τις ενσωματώσει όλες σε ένα προϊόν. Το Malwarebytes 3.0 φαίνεται με την πρώτη ματιά σαν να είναι μια αναβάθμιση του Anti-Malware, αλλά υπάρχουν βασικές διαφορές.Malwarebytes

Οι χρήστες που προτιμούν τις δωρεάν εφαρμογές θα μπορούν να έχουν την δυνατότητα on-demand σάρωσης όπως και πριν, αλλά δεν θα έχουν πρόσβαση στο Anti-Exploit ή το Anti-Ransomware η οποία χορηγείται πλέον μόνο επί πληρωμή.

Να υπενθυμίσουμε ότι πριν η αυτόνομη έκδοση του Anti-Exploit προσφερόταν δωρεάν αλλά και επί πληρωμή και η εφαρμογή Anti-Ransomware ήταν διαθέσιμη δωρεάν μόνο σαν beta πριν από την επίσημη κυκλοφορία της έκδοσης 3.0.

Με τη νέα έκδοση παρατηρήσαμε επίσης ότι:

Η Μalwarebytes διανέμει δωρεάν την έκδοση 3.0 αλλά και σαν trial και Premium. Αφαίρεσε όμως όλα τα links των standalone εφαρμογών Anti-Exploit και Anti-Ransomware από την ιστοσελίδα της.

Επιπλέον, αν είχατε εγκαταστήσει από το λογισμικό πριν από την έκδοση 3, το Μalwarebytes 3.0 θα απεγκαταστήσει όλες τις προηγούμενες εκδόσεις του Anti-Malware, Anti-Exploit and Anti-Ransomware κατά τη διαδικασία της εγκατάστασης.

Αυτό συμβαίνει ακόμη και αν χρησιμοποιείτε το Μalwarebytes 3.0 Free (που δεν υποστηρίζει το Anti-Exploit και Anti-Ransomware).

Αν τα παραπάνω σας έχουν βγάλει από τα ρούχα σας, υπάρχει λύση. Όπως αναφέραμε η εταιρεία αφαίρεσε κάθε link λήψης των standalone εφαρμογών Anti-Exploit και Anti-Ransomware από την ιστοσελίδα της.

Έτσι, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να βρείτε ένα αντίγραφο του τελευταίου εγκαταστάτη του Anti-Exploit και να εγκαταστήστε το πρόγραμμα εκ νέου μετά την εγκατάσταση του Malwarebytes 3.0 στον υπολογιστή σας.

Μπορείτε να βρείτε ένα σύνδεσμο λήψης του της τελευταίας έκδοσης στο επίσημο forum της Μalwarebytes.

Η εταιρεία σχεδιάζει να προσφέρει μια “συνεχόμενη beta” έκδοση του Anti-Exploit δωρεάν.

 

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS