Το Malwarebytes έλυσε το σφάλμα «freezing» των συσκευών Windows 7
infosec

Το Malwarebytes έλυσε το σφάλμα «freezing» των συσκευών Windows 7

Η ομάδα του Malwarebytes επιτέλους έδωσε λύση στο σφάλμα που προκαλούσε πάγωμα σε συσκευές Windows 7! Το πρόβλημα εντοπίστηκε νωρίτερα...
Read More
infosec

Κορυφαίες Android VPN εφαρμογές διαρρέουν προσωπικά δεδομένα

Σύμφωνα με μία νέα μελέτη από VPN αξιολογητές, πάνω από 25% των 150 πιο δημοφιλών και δωρεάν VPNs στο Google...
Read More
infosec

Το Megabreach των 773 εκατομμυρίων Passwords ξεκίνησε χρόνια πριν

Πρόσφατα κυκλοφόρησε η είδηση, ότι σχεδόν 773 εκατομμύρια διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και 21 εκατομμύρια passwords δημοσιεύθηκαν σε ένα φόρουμ hacking....
Read More
infosec

Instagram influencers ανακτούν τα accounts με τη βοήθεια hackers

Οι Instagram influencers που έχουν δει τους λογαριασμούς τους να χακάρονται και τις προσωπικές τους πληροφορίες να εκτίθενται, λένε ότι...
Read More
infosec

Windows 10: Πώς να διορθώσετε το browsing σφάλμα στο Microsoft Edge

Η τελευταία αναβάθμιση που κυκλοφόρησε από τη Microsoft για τα Windows 10 έφερε ένα πρόβλημα, το οποίο παρατηρείται όταν επιχειρεί...
Read More
Latest Posts

Ο κουμπαράς Time Key σας βοηθά στην οικονομία

time-key-time-leased-locking-money-box-κουμπαράς

Αν θέλετε μερικές φορές να εξοικονομείτε για εκείνες τις μεγάλες απολαύσεις όπως οι διακοπές, τα εποχιακά γεγονότα ή ακόμα και μικρότερες αγορές, μπορεί να σας ενδιαφέρει ο νέος κουμπαράς με χρονοδιακόπτη που εύστοχα ονομάστηκε Time Key.

Ο κουμπαράς Time Key έρχεται πλήρης, με δική του εφαρμογή που σας επιτρέπει να θέσετε στόχους και να δείτε πόσο κοντά είστε στην επίτευξη τους, αλλά δεν θα ανοίξει μέχρι να επιτευχθεί ο στόχος σας.

Ο Time Key – η προσωπική συσκευή εξοικονόμησης, θα σας βοηθήσει να επιτύχετε τους στόχους σας, αφαιρώντας την ανάγκη για τη δύναμη της θέλησης. Είναι ένα καινούργιο εργαλείο που θα αλλάξει τον τρόπο που μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα. Σας βοηθά στην επιτυχή επίτευξη των στόχων εξοικονόμησης σας, δεν σας επιτρέπει την πρόσβαση στις οικονομίες σας και με την προσθήκη του αντίστοιχου app, μπορείτε να διατηρήσετε τις αποταμιεύσεις σας μέχρι την ημερομηνία που θέλετε.

Υπάρχουν βέβαια ήδη πολλές υπάρχουσες συσκευές εξοικονόμησης που διατίθενται στην αγορά, αλλά καμία από αυτές δεν θα σας επιτρέψει να επιτύχετε τους στόχους εξοικονόμησης σας με τον ίδιο τρόπο όπως ο κουμπαράς Time Key. Έχει τη δύναμη να σας βοηθήσει στην επίτευξη πολλών στόχων, με δυνατότητα επαναχρησιμοποίησης και εξαλείφοντας την ανάγκη να σπάσετε τον κουμπαρά για να αποκτήσετε ό, τι είναι μέσα. Επιπλέον, με τα υπάρχοντα προϊόντα, τα άτομα με λίγη έως καμία δύναμη θέλησης δεν είναι σε θέση να εξοικονομήσουν για να πετύχουν τους στόχους τους.

Όλοι γνωρίζουμε ότι η εξοικονόμηση χρημάτων μπορεί να είναι ένας από τους δυσκολότερους στόχους. Αφαιρώντας την ανάγκη για τη δύναμη της θέλησης, το Time Key θα σας δώσει μια πολύ μεγαλύτερη πιθανότητα να επιτύχετε το στόχο σας. Το να βάζετε χρήματα στην άκρη δεν απαιτεί δύναμη θέλησης, το να τα αφήνετε στην άκρη όμως το απαιτεί!

Οπότε, εισάγοντας ένα «Χ» ποσό την ημέρα, την εβδομάδα ή το μήνα στον κουμπαρά, οι αποταμιεύσεις σας θα κλειδωθούν, χωρίς μηχανισμό ασφαλείας, μέχρι την ημερομηνία που έχετε θέσει το πλαίσιο για την απελευθέρωση των οικονομιών σας.

Έχετε άποψη; Αφήστε το σχόλιό σας.

Ο συντάκτης σας επιτρέπει να αντιγράψετε το κείμενό του, μόνο εφόσον αναφέρετε την πηγή (SecNews.gr), σαν ηλεκτρονική διεύθυνση (Live URL) του άρθρου.
Updated on by

Reader Interactions

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *