ΑρχικήinetHillary Clinton: Bill Gates & Tim Cook για Αντιπρόεδροι

Hillary Clinton: Bill Gates & Tim Cook για Αντιπρόεδροι

Σύμφωνα με τις πιο πρόσφατες πληροφορίες που συνεχίζουν έρχονται από το WikiLeaks μετά το hack του mailbox της Hillary Clinton, μεγάλα ονόματα της τεχνολογίας όπως ο Bill Gates και ο Tim Cook θεωρήθηκαν πιθανοί υποψήφιοι για την θέση του Αντιπροέδρου του Λευκού Οίκου.

Όπως αναφέρθηκε για πρώτη φορά από το Gizmodo, το e-mail είχε κλαπεί από την Hillary Clinton και συμπεριλαμβάνει μια μεγάλη λίστα από πολιτικούς, στρατιωτικούς, και Διευθύνοντες Σύμβουλους. Ιδιαίτερα αξιοσημείωτα ονόματα είναι αυτά του Tim Cook, του Bill Gates, αλλά και της Melinda Gates.Hillary Clinton

Ο Cook θα ήταν ο πρώτος αντιπρόεδρος που έχει παραδεχτεί ανοιχτά ότι είναι ομοφυλόφιλος, και η Melinda Gates η πρώτη γυναίκα σε αυτή την θέση.

Άλλοι υποψήφιοι που συμπεριλαμβάνονται στο email της Clinton είναι ο πρώην δήμαρχος της Νέας Υόρκης Michael Bloomberg, η CEO της Xerox Ursula Burns, ο Starbucks CEO Howard Schulz και πολλοί άλλοι.

Το email εστάλη στις 13 Μαρτίου του 2016, και ο παραλήπτης ήταν ο John Podesta, υπεύθυνος της προεκλογικής καμπάνιας της Clinton.

Θα είναι αρκετά ενδιαφέρον να δούμε μια κυβέρνηση που απαρτίζεται από μεγάλα ονόματα της τεχνολογίας. Φυσικά κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά ότι αυτά που ισχυρίζεται το email θα γίνουν και πραγματικότητα.

https://wikileaks.org/podesta-emails/emailid/15616

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS