ΑρχικήinetCatBlock η πρώτη επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων του Edge

CatBlock η πρώτη επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων του Edge

CatBlock ονομάζεται η πρώτη επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων του web browser της Microsoft Edge, Η επέκταση μόλις κυκλοφόρησε σαν έκδοση alpha.Microsoft Edge

Η πειραματική έκδοση του Microsoft Edge αυτή τη στιγμή δοκιμάζεται από τους Insiders του Windows 10.
Έτσι η αυτή επέκταση μπορεί να εγκατασταθεί μόνο στην τελευταία έκδοση που κυκλοφόρησε μέσω του προγράμματος Windows Insider.

Αν “φοράτε” το τελευταίο λειτουργικό προεπισκόπισης της Microsoft ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να δοκιμάσετε την επέκταση CatBlock.

CatBlockΚατεβάστε την επέκταση του Edge από τη σελίδα του project στο GitHub
Αποσυμπιέστε το αρχείο στο σύστημά σας
Τρέξτε το setup.cmd που θα βρείτε στο φάκελο /.
Μπορεί να σας εμφανιστεί κάποια ειδοποίηση από το SmartScreen (προειδοποίηση φίλτρο). Κάντε κλικ στο περισσότερες πληροφορίες και στη συνέχεια επιλέξτε τρέξτε το exe ούτως ή άλλως.

Η οθόνη σας θα αναβοσβήσει για μια στιγμή και θα ανοίξει το έγγραφο instructions.txt που υπάρχει μέσα στον κύριο φάκελο της επέκτασης.

Αμέσως μετά ανοίξτε τον Microsoft Edge
Επιλέξτε τις τρεις τελείες (…) στην επάνω δεξιά γωνία του Edge και στη συνέχεια επιλέξτε επεκτάσεις από το μενού που θα ανοίξει.
Κάντε κλικ στο κουμπί load extension και
επιλέξτε το φάκελο του catblοck (όχι το φάκελο CatBlοck Extension for Edge που βρήκατε μέσα το setup.cmd, αλλά τον φάκελο που υπάρχει μέσα).
Θα δείτε ότι ο Edge πρόσθεσε την επέκταση.

Η επέκταση λειτουργεί σωστά μετά την εγκατάσταση. Θα το καταλάβετε καθώς στο μέρος που υπήρχαν οι διαφημίσεις η επέκταση φορτώνει εικόνες με γάτες….. αυτόματα. Ας ελπίσουμε ότι μέχρι την final έκδοση θα φύγουν και οι γάτες, όσο χαριτωμένες και αν είναι….

 

CatBlock GitHub

 

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS