ΑρχικήinetΒραβείο Dell Enterprise Partner of the Year 2015 στην BYTE

Βραβείο Dell Enterprise Partner of the Year 2015 στην BYTE

H Byte απέσπασε το βραβείο Enterprise Partner of the Year 2015, στην ετήσια εκδήλωση βράβευσης των συνεργατών της Dell.BYTE
Τα Dell Partner Awards έχουν σκοπό να αναγνωρίσουν και να τιμήσουν τους συνεργάτες της Dell για τις καινοτόμες λύσεις που προσφέρουν σε καταναλωτές ή επιχειρήσεις.

Οι βραβεύσεις αυτές αποσκοπούν στο να ξεχωρίσουν τις εταιρίες που αξιοποιούν αποτελεσματικά τη νεότερη τεχνολογία για τους πελάτες τους, βασισμένες σε μια ποικιλία προϊόντων και υπηρεσιών που προσφέρει η Dell.
Η Byte από το 2010, έχει βραβευτεί άλλες 6 φορές από την Dell για τη συνεισφορά της στην ελληνική αγορά και τη δραστηριοποίησή της στο χώρο των ολοκληρωμένων λύσεων για ευρύ φάσμα επιχειρηματικών και καταναλωτικών εφαρμογών.

Παράλληλα, στα 33 χρόνια λειτουργίας της, η Βyte έχει αποσπάσει πολλές διακρίσεις και πιστοποιήσεις από πρωτοπόρους διεθνείς οίκους τεχνολογιών πληροφορικής και επικοινωνιών, αποδεικνύοντας ότι ανταποκρίνεται ευέλικτα στις ανάγκες του σήμερα και ότι προσθέτει αξία στη δραστηριότητα των πελατών της, μέσα από τεχνολογικά προηγμένες λύσεις και συνεχή ποιοτική υποστήριξή των εφαρμογών τους.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS