ΑρχικήinetAlcoho-Lock οδηγήστε δίκυκλα με ασφάλεια

Alcoho-Lock οδηγήστε δίκυκλα με ασφάλεια

Alcoho-Lock: Η οδήγηση, ενώ είστε μεθυσμένος μπορεί να αποβεί μοιραία για σας αλλά και για άλλους. Όπως φαίνεται η τεχνολογία έχει τη λύση ειδικά για αυτούς που χρησιμοποιούν ποδήλατα ή μηχανές.

Αν είστε ποδηλάτης ή μοτοσικλετιστής, ή αν γνωρίζετε κάποιον φίλο σας που χρησιμοποιεί τα εν λόγω οχήματα, η παρακάτω είδηση μπορεί να σας ενδιαφέρει.alcoho-lock breathalyzer

Ο λόγος για την συσκευή κλειδώματος Alcoho-Lock.

Όπως υποδηλώνει το όνομά της, είναι μια κλειδαριά για το ποδήλατο ή τη μοτοσυκλέτα σας που ξεκλειδώνει μόνο όταν ανιχνεύσει ότι δεν έχετε πιει, ή τουλάχιστον το επίπεδο αλκοόλ που ανιχνεύει στο αίμα σας είναι κάτω από το νόμιμο όριο.lock

Η λειτουργεί παρόμοια με τα breathalyzers που υπάρχουν για τα αυτοκίνητα και επιτρέπουν την εκκίνηση του κινητήρα, μόνο αν ο οδηγός κριθεί ικανός να οδηγήσει.

Η κλειδαριά έχει σχεδιαστεί από την ιαπωνική εταιρεία KOOWHO και μπορεί να προχωρήσει ακόμα περισσότερο, ενημερώνοντας τους φίλους και τα μέλη της οικογένειας ότι είστε μεθυσμένος και προσπαθείτε να ξεκλειδώσετε το όχημά σας για να πάτε σπίτι.

Εκτός από αυτό, η κλειδαριά θα κρατήσει το όχημα σας ασφαλές από τους κλέφτες (ελπίζουμε).

Η τιμή της δεν είναι φθηνή, αφού κοστίζει 250 δολάρια. Σίγουρα όμως αξίζει αν σκεφτείτε ότι διασφαλίζετε τον εαυτό σας αλλά και τους γύρω σας από μια κακή στιγμή που μπορεί να σας παρουσιαστεί αν οδηγείτε μεθυσμένος.

Περισσότερες λεπτομέρειες από την ιστοσελίδα του προϊόντος.

https://www.youtube.com/watch?v=T0yQwz_yC5o

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS