ΑρχικήinetKaspersky Lab: νέα έκδοση του Kaspersky Small Office Security

Kaspersky Lab: νέα έκδοση του Kaspersky Small Office Security

Η Kaspersky Lab ανακοινώνει τη διαθεσιμότητα της νέας έκδοσης του Kaspersky Small Office Security στην Ελλάδα. Η λύση της Kaspersky Lab έχει αναπτυχθεί ειδικά για επιχειρήσεις με λιγότερους από 50 εργαζόμενους. Η λύση αυτή παρέχει κορυφαία ασφάλεια και είναι εύχρηστη, χωρίς να απαιτεί εξειδικευμένες γνώσεις Πληροφορικής. kaspersky small office security_

Τα νέα της χαρακτηριστικά καθιστούν ευκολότερη την εστίαση πολύτιμων πόρων στη λειτουργία και την ανάπτυξη της επιχείρησης, διατηρώντας παράλληλα τις λειτουργίες και τα δεδομένα των πελατών και των εργαζομένων ασφαλή. Kaspersky Small Office Security Kaspersky Small Office Security Kaspersky Small Office Security

Σήμερα, οι μικρές επιχειρήσεις συχνά γίνονται «λεία» για τους ψηφιακούς εγκληματίες, επειδή συνήθως δίνουν λιγότερη προσοχή στην ψηφιακή ασφάλεια, ενώ φιλοξενούν έναν ολοένα και αυξανόμενο όγκο πολύτιμων δεδομένων.

Σύμφωνα με την έρευνα Global Corporate IT Security Risks, η οποία πραγματοποιήθηκε από την Kaspersky Lab και τη B2B International το 2014, το ποσοστό των επιχειρήσεων που επιτρέπουν στους εργαζομένους τους τη χρήση προσωπικών συσκευών εντός του εταιρικού δικτύου έχει αυξηθεί, αγγίζοντας το 62% το 2014.

Ταυτόχρονα, αν και οι Ευρωπαϊκές επιχειρήσεις συνειδητοποιούν ότι η προστασία των προσωπικών πληροφοριών των πελατών (25%), η καθιέρωση προϋποθέσεων πληρωμών (13%) και η διαφύλαξη εμπορικών μυστικών (14%) αποτελούν κορυφαίες προτεραιότητες, εξακολουθούν να λαμβάνουν πολύ βασικά μέτρα ασφάλεια, όπως π.χ. η χρήση δωρεάν anti-malware προϊόντων. Οι ερωτηθέντες δήλωσαν ότι επιθυμούν μία ισχυρή, αλλά απλή και εύκολη στη χρήση λύση ασφαλείας που θα διατίθεται σε προσιτή τιμή.

Το Kaspersky Small Office Security διαθέτει τεχνολογίες που χρησιμοποιούν μεγάλες επιχειρήσεις, αλλά έχει σχεδιαστεί ειδικά για να εξυπηρετήσει τις ανάγκες των πολύ μικρών εταιρειών. Συνδυάζει τη δύναμη των βραβευμένων τεχνολογιών anti-malware και προστασίας ηλεκτρονικών συναλλαγών της εταιρείας, με κορυφαία χαρακτηριστικά διαχείρισης cloud, αντιγράφων ασφαλείας και στοιχείων σύνδεσης, αλλά και την ευχρηστία που απαιτεί το συγκεκριμένο κομμάτι της αγοράς.

«Η λειτουργία μιας μικρής επιχείρησης μπορεί να είναι πολύ συναρπαστική και διασκεδαστική, αλλά το γεγονός ότι είναι μικρή, δεν σημαίνει ότι η παρουσία της είναι λιγότερο αισθητή στους ψηφιακούς εγκληματίες. Είναι πολύ σημαντικό, λοιπόν, για τις επιχειρήσεις να δώσουν μεγαλύτερη προσοχή στην ψηφιακής τους ασφάλεια – κι αυτό γίνεται πιο εύκολο με το Kaspersky Small Office Security. Η εγκατάστασή της λύσης γίνεται εύκολα, όπως και η ρύθμιση και η συντήρησή της, έτσι ώστε οι ιδιοκτήτες των επιχειρήσεων να μπορούν να ασχοληθούν με αυτό που είναι το πιο σημαντικό: να εξασφαλίσουν την επιτυχία της εταιρείας τους», δήλωσε ο Dragan Martinovic, Managing Director Νοτιοανατολικής Ευρώπης της Kaspersky Lab.

Η τελευταία έκδοση του Kaspersky Small Office Security περιλαμβάνει πολλά νέα και βελτιωμένα χαρακτηριστικά, όπως:

  • Ενισχυμένη προστασία από όλες τις γνωστές, άγνωστες και προηγμένες απειλές , με πολυεπίπεδη και κορυφαίου επιπέδου ασφάλεια για υπολογιστές Windows και Mac, server και συσκευές Android.
  • Η νέα cloudbased κονσόλα διαχείρισης, η οποία επιτρέπει στους ιδιοκτήτες των επιχειρήσεων ή στους συμβούλους Πληροφορικής να διαχειρίζονται εύκολα τις διαδικασίες ψηφιακής ασφάλειας και τις συσκευές από οπουδήποτε, χρησιμοποιώντας απλώς τον web browser.
  • Η τεχνολογία cloudbased διαχείρισης κωδικών πρόσβασης, η οποία αποθηκεύει κρίσιμους κωδικούς πρόσβασης και επιτρέπει στους χρήστες να διαθέτουν έναν διαφορετικό, μοναδικό κωδικό πρόσβασης για κάθε ασφαλή τοποθεσία, σε όλες τις συσκευές, ενώ το μόνο που χρειάζεται να θυμούνται είναι ένας βασικός κωδικός πρόσβασης.
  • Ασφάλεια για οικονομικά δεδομένα για την προστασίας online επιχειρήσεων και προσωπικών συναλλαγών από οικονομικές απάτες. Γι’ αυτό έχουν γίνει βελτιώσεις στη βραβευμένη λειτουργία «Safe Money».

Το Kaspersky Small Office Security προστατεύει υπολογιστές Windows (λειτουργικό Windows XP έως και Windows 8.1) ή Mac, Windows file servers και Android smartphones και tablets. Κάθε χρήστης/εργαζόμενος λαμβάνει προστασία για έναν υπολογιστή Windows ή Mac και μία φορητή συσκευή, ενώ έχει επιπλέον στη διάθεση του και το Kaspersky Password Manager. Η προστασία για File Server προστίθεται με βάση τον αριθμό των προστατευόμενων χρηστών. Το Kaspersky Small Office Security πωλείται σε προκαθορισμένα πακέτα αδειών για έως και 50 εργαζόμενους.

Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στην ειδική ιστοσελίδα της Kaspersky Lab για μικρές επιχειρήσεις.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS