ΑρχικήsecurityΕνημέρωση ασφαλείας Firefox 37.0.1

Ενημέρωση ασφαλείας Firefox 37.0.1

Το ίδρυμα Mozilla διέθεσε τον Firefox 37.0 στις 31 Μαρτίου, Σήμερα κυκλοφόρησε την minor έκδοση Firefox 37.0.1 που φέρεται να απενεργοποιεί τα HTTP/2 AltSvc (Εναλλακτικές Υπηρεσίες ή στα Αγγλικά Alternative Services), και να διορθώνει αρκετά αιφνίδια κρασαρίσματα που συνέβαιναν σε συστήματα με κάποιο συγκεκριμένο graphics hardware ή και από λογισμικό τρίτων.

Στην έκδοση 37, υπήρχαν αρκετές επιδιορθώσεις ασφαλείας, όπως ένα θέμα με την επαλήθευση του πιστοποιητικού που θα μπορούσε να παρακάμψει το HTTP/2 Alt-Svc header, και να φορτώσει περιεχόμενο που θα μπορούσε να έχει μεγαλύτερα προνόμια μέσα από τη λειτουργία Reader. Το σημερινό update φαίνεται να είναι μια συνέχεια της προαναφερθείσας ενημέρωσης της έκδοσης 37.0.Firefox 37.0.1

Συνιστούμε να ενημερώσετε άμεσα τον Firefox web browser σας στην τελευταία σταθερή έκδοση. Μπορείτε να το κάνετε άμεσα και αυτοματοποιημένα από το μενού / Βοήθεια / Περί Firefox, ή από τα παρακάτω links επιλέγοντας το λειτουργικό σας σύστημα.

Αν θέλετε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για τις διορθώσεις της νέας έκδοσης επισκεφτείτε τη σελίδα με τις επίσημες σημειώσεις έκδοσης.

Κατεβάστε τη νέα έκδοση στα Ελληνικά για Windows, Mac, και Linux

Firefox 37.0.1 Windows
Firefοx 37.0.1 Mac
Firefοx 37.0.1 Linux

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS