ΑρχικήinetMicrosoft Sway επεξεργασία εγγράφων από πολλούς χρήστες την ίδια στιγμή

Microsoft Sway επεξεργασία εγγράφων από πολλούς χρήστες την ίδια στιγμή

Η εφαρμογή επεξεργασία εγγράφων Sway της Microsoft έγινε πολύ πιο φιλική στον τελικό χρήστη, ή μάλλον στους τελικούς χρήστες. Μια ενημερωμένη έκδοση της εφαρμογής σας επιτρέπει να δημιουργήσετε και να μοιραστείτε το περιεχόμενο σας με τους φίλους σας για να το δουλέψετε μαζί. Η εφαρμογή θα σας επιτρέπει την επεξεργασία αρχείων με τους φίλους ή τα μέλη μιας ομάδας. Αν η ιδέα σας φαίνεται γνωστή αλλά ξένη προς τη Microsoft, μην πάτε μακριά, σκεφτείτε τα Google Docs, Παρακάτω περιγράφουμε πόσο εύκολα λειτουργεί η αναβαθμισμένη εφαρμογή.

 

Sway

Από σήμερα μπορείτε να μοιραστείτε ένα σύνδεσμο επεξεργασίας με ένα δυναμικό συνεργάτη σας. Όταν κάποιος κάνει κλικ σε αυτόν, θα έχει δικαιώματα επεξεργασίας (τα οποία ρυθμίζετε εσείς φυσικά) στο έγγραφο που θα εμφανιστεί στην δική του λίστα περιεχομένου, μαρκαρισμένο με ένα σύμβολο που θα υποδηλώνει ότι είναι ένα κοινό αρχείο.

Έτσι και οι δύο άνθρωποι μπορούν να εργαστούν πάνω σε ένα έγγραφο ανά πάσα στιγμή, χωριστά αλλά και ταυτόχρονα.

Ακριβώς όπως το Google Docs, υπάρχουν σημάδια που υποδεικνύουν ότι επεξεργάζονται και άλλοι το έγγραφο με μία λίστα ενεργών χρηστών, και φυσικά δείχνουν που ακριβώς βρίσκονται πάνω στο έγγραφο.

Σαν πρώτος διαχειριστής του αρχείου έχετε δικαίωμα να ανακαλέσετε πρόσβαση σε ένα αρχείο από κάποιον χρήστη, αν το επιθυμείτε.

Η ομάδα του Office επίσης, κυκλοφόρησε τη δυνατότητα αντιγραφής των αρχείων της εφαρμογής, η οποία θα μπορούσε να είναι χρήσιμο αν θέλετε να δημιουργήσετε ένα πρότυπο που μπορείτε να μοιραστείτε με άλλους, ή να δημιουργήσετε πολλαπλές εκδόσεις του ίδιου εγγράφου. Για να αντιγράψετε, απλά κάντε κλικ στο κουμπί «…» στην επάνω δεξιά γωνία της εφαρμογής Sway και επιλέξτε “Αντιγράψτε αυτό το Sway”.

Εμπρός στον δρόμο που χάραξε η Google λοιπόν και από την Microsoft, με μικρές αλλά σημαντικές προσθήκες που θα κάνουν την εφαρμογή Sway πολύ πιο χρήσιμη για πολλούς χρήστες. Τα νέα χαρακτηριστικά θα πρέπει να κυκλοφορήσουν σήμερα.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS