Αρχικήinet23 Φεβρουαρίου έρχεται το YouTube kids

23 Φεβρουαρίου έρχεται το YouTube kids

Η USA Today αναφέρει ότι το YouTube σχεδιάζει να ξεκινήσει μια νέα εφαρμογή που ονομάζεται YouTube kids στις 23 Φεβρουαρίου.YouTube Kids

Αναφέρθηκε ήδη από τον Μάρτιο του περασμένου έτους, αλλά η Google επιβεβαίωσε ότι εργαζόταν σε μια τέτοια εφαρμογή το Δεκέμβριο. Η εφαρμογή, η οποία θα είναι δωρεάν, θα τρέχει σε Android συσκευές μόνο κατά την έναρξη λειτουργίας της.

Σύμφωνα με τη USA Today, η εφαρμογή θα είναι χωριστή από την κύρια υπηρεσία του YouTube και θα διαθέτει μια αρχική οθόνη με οκτώ επιλογές από παιδικές τηλεοπτικές εκπομπές και άλλες δημοφιλείς συστάσεις.

Τα παιδιά μπορούν να αναζητήσουν βίντεο πληκτρολογώντας κανονικά στην αναζήτηση ή χρησιμοποιώντας τη φωνή τους, ένα χαρακτηριστικό που η εταιρεία αναμένει να είναι αρκετά δημοφιλής καθώς πολλά μικρά παιδιά δεν μπορούν να πληκτρολογήσουν. Η εφαρμογή δεν θα είναι σε θέση να ψάξει για ακατάλληλους όρους, όπως για τον όρο “σεξ” για παράδειγμα.

Η Wall Street Journal αναφέρει ότι η εφαρμογή θα ανακοινωθεί κατά τη διάρκεια της κεντρικής ομιλίας στη σύνοδο κορυφής Kidscreen την επόμενη εβδομάδα.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS