ΑρχικήinetStreamus για Chrome: μετατρέπει το YouTube σε σοβαρή μουσική υπηρεσία

Streamus για Chrome: μετατρέπει το YouTube σε σοβαρή μουσική υπηρεσία

Πολλοί από εμάς χρησιμοποιούμε το YouTube για να ακούσουμε κάποιο τραγούδι περιστασιακά, ειδικά αν δεν έχουμε συνδρομή σε κάποια πραγματική υπηρεσία μουσικής, όπως το Spotify ή το Google Music. Μια επέκταση του Chrome όμως που ονομάζεται Streamus μετατρέποντας την ιστοσελίδα σε μια νόμιμη μουσική υπηρεσία που θα εμφανίζεται σε ένα popup στον browser σας.Streamus

Η επέκταση Streamus μάλλον είναι ένα χαρακτηριστικό που θα έπρεπε να αναπτύξει η ίδια Google. Όμως η εφαρμογή αναπτύχθηκε από κάποιον που εγκατέλειψε τη δουλειά του στην εταιρεία για να ασχοληθεί μόνο με την ανάπτυξη της επέκτασης. Ο προγραμματιστής αναφέρει στο Reddit, ότι εργάζεται ήδη σε αυτό το project πάνω από τρία χρόνια.

Η επέκταση έχει αναπτυχθεί με την σχεδιαστική γλώσσα της Google και σας επιτρέπει να αναζητήσετε οποιοδήποτε τραγούδι στο YouTube μέσα από ένα αναδυόμενο παράθυρο. Μπορείτε να το προσθέστε σε μια λίστα αναπαραγωγής και να το ακούσετε χωρίς να χρειάζεται να έχετε ανοιχτή κάποια καρτέλα του YouTube.

Η επέκταση κάνει πολύ περισσότερα από ό, τι μπορείτε να φανταστείτε. Για παράδειγμα, από τη στιγμή που έχετε δημιουργήσει μια λίστα αναπαραγωγής, μπορείτε να τη μοιραστείτε με τους φίλους σας μέσω ενός URL, όπως θα περίμενε κανείς από μια κανονική υπηρεσία μουσικής.

Το extension προσφέρει ακόμη μια υπηρεσία ραδιοφώνου, όπως ακριβώς το κάνει και το Spotify ή το Pandora. Το online radio επιλέγει αυτόματα, παρόμοια τραγούδια με αυτά που ακούτε και τα παίζει για σας.

Είστε επίσης σε θέση να περιμένω στην ουρά τραγούδια από το διαδίκτυο με απλά δεξί κλικ πάνω τους, το οποίο το καθιστά εύκολο να ακούσετε όλη την ημέρα.

Μπορείτε να δοκιμάσετε την επέκταση από εδώ.

Το Streamus δεν απαιτεί την συνδρομητική υπηρεσία του YouTube, YouTube Music Key για να λειτουργήσει. Λειτουργεί μια χαρά με το παλιό καλό YouTube.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS