ΑρχικήinetΤα Windows 10 δεν θα χρειάζονται clean install

Τα Windows 10 δεν θα χρειάζονται clean install

Τα Windows 10 Technical Preview είναι ήδη διαθέσιμο για τον καθένα που θέλει να δει τι νέο υπάρχει σε αυτή τη συγκεκριμένη έκδοση λειτουργικού συστήματος, και χάρη στις νέες ενημερωμένες εκδόσεις που κυκλοφορούν σε μηνιαία βάση, όλο και περισσότεροι εγγράφονται στο Insider πρόγραμμα των Windows για να δοκιμάσουν το νέο προϊόν.windows 10

Δεδομένου ότι τόσοι πολλοί τρέχουν τα Windows 10 Technical Preview αυτή τη στιγμή, η Microsoft θέλει να βεβαιωθεί θα παραμείνουν στο νέο λειτουργικό, όταν κυκλοφορήσει η τελική έκδοση του προϊόντος. Έτσι από τώρα ετοιμάζει βελτιώσεις για την έκδοση στο RTM.

Ο Gabriel Aul, υπεύθυνος του τμήματος ανάπτυξης του Windows 10 Technical Preview, ανέφερε ότι το νέο λειτουργικό θα έχει τη δυνατότητα αναβάθμισης άμεσα, χωρίς να χρειάζεται μια “καθαρή” εγκατάσταση. Έτσι η έκδοση RTM θα φέρει την επιλογή που θα επιτρέπει σε αυτούς που χρησιμοποιούν σήμερα το Technical Preview, να αναβαθμίσουν άμεσα.

[tweet_embed id=543203901197922304]

“Η πρόθεσή μας είναι να διασφαλίσουμε ότι θα μπορείτε να αναβαθμίσετε από κάθε build μέχρι την τελική έκδοση, χωρίς να χρειάζεται μια καθαρή εγκατάσταση», ανέφερε.

Η Microsoft δίνει επίσης την δυνατότητα στους χρήστες των Windows 7, να αναβαθμίσουν σε Windows 10 Technical Preview, και η επιλογή είναι πολύ πιθανό να βελτιωθεί κατά τους επόμενους μήνες για να επιτρέψει σε όσους τρέχουν αυτή τη συγκεκριμένη έκδοση λειτουργικού συστήματος να αναβαθμίσουν άμεσα σε Windows 10 Final.

Ωστόσο, παραμένει άγνωστη η τιμολόγηση του επερχόμενου λειτουργικού συστήματος, καθώς μερικοί πιστεύουν ότι η Microsoft θα μπορούσε να διαθέσει δωρεάν τα Windοws 10 σε εκείνους που τρέχουν Windows 7 και 8. Υπάρχει όμως πάντα η περίπτωση η Microsoft να σχεδιάζει ένα διαφορετικό μοντέλο τιμολόγησης εμπνευσμένο από το Office 365 και να προσφέρει τα Windows με ένα σύστημα συνδρομών.

Περισσότερες πληροφορίες θα μπορούσαμε να μάθουμε στις 21 Ιανουαρίου, που η Microsoft σχεδιάζει μια εκδήλωση για τα νέα Windows 10.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS