ΑρχικήinetΣυνωμοσιολόγοι για την αποστολή του Philae

Συνωμοσιολόγοι για την αποστολή του Philae

Όπως ακριβώς συμβαίνει με κάθε μεγάλη διαστημική αποστολή, οι συνωμοσιολόγοι είναι πάντα έτοιμοι να σκαρώσουν τις δικές τους ιστορίες. Οι κυβερνητικές υπηρεσίες διαστήματος μας λένε ψέματα, και φυσικά, η πρόσφατη επιτυχής αποστολή του Philae της ESA δεν αποτελεί εξαίρεση. Έχουμε ακούσει και διαβάσει διάφορες συνωμοσίες, αλλά η συγκεκριμένη μπορεί να γίνει και βιβλίο.

Philae on the comet
Εικόνα από την ESA

Όπως αποκάλυψε η εφημερίδα The Guardian νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, οι συνωμοσιολόγοι με το άκουσμα της είδησης έπιασαν δουλειά προσπαθώντας να ανακαλύψουν την «αλήθεια» πίσω από την αποστολή του Rosetta. Κανείς από αυτούς δεν πείστηκε ότι ήταν μια απλή αποστολή που είχε σαν στόχο να ανακαλύψει απαντήσεις για το πώς ξεκίνησε η ζωή στη Γη. Με ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που άρχισαν να στέλνουν από τον Σεπτέμβριο (μπορείτε να δείτε το περιεχόμενο στο UFOSightingsDaily), αναφέρουν ότι έχουν “εμπιστευτικές” από την ESA που λένε ότι “ο κομήτης 67Ρ ΔΕΝ είναι κομήτης.” Είναι ένα διαστημόπλοιο και το όχημα Philae που προσεδαφίστηκε είναι η πρώτη μας χειραψία μας με εξωγήινα πλάσματα.

Το καλύτερο όμως είναι παρακάτω:

Πριν από περίπου 20 χρόνια, η διαστημική υπηρεσία NASA “άκουσε” εκρήξεις από το διάστημα. Αργότερα έγινε γνωστό ότι αυτές οι εκρήξεις είχαν έρθει πιθανότατα από την κατεύθυνσηπου σήμερα υπάρχει ο κομήτης 67P. Μόλις η τεχνολογία προχώρησε, επιβεβαιώθηκε ότι αυτά τα σήματα προερχόταν απευθείας από τον κομήτη, αλλά και το ότι ο κομήτης φαινόταν να μπορεί να αλλάζει τροχιά κατά βούληση, κάτι το οποίο είναι αδύνατον για κάποιο βράχο.

Έτσι η διαστημική υπηρεσία NASA αποφάσισε να σχεδιάσει μια αποστολή για να στείλει ένα στρατιωτικό – αναγνωριστικό όχημα στο άγνωστο αντικείμενο, με την ελπίδα να ανακαλύψει την πραγματική του φύση. Λόγω της φύσης της αποστολής και του απορρήτου, η αμερικανική διαστημική υπηρεσία έκανε μια συμφωνία με τους μυημένους της ευρωπαϊκής κυβέρνησης. Έτσι η ESA ανέλαβε δημοσίως την αποστολή ως μια απλή αναζήτηση σε έναν από τους εκατομμύρια των κομήτες που βρίσκονται στο διάστημα. Ήταν η τέλεια κάλυψη που επέτρεψε στις κυβερνήσεις πραγματοποιήσουν την αποστολή, χωρίς να χρειάζεται να την κρύψουν.

Ακούγεται σαν βιβλίο; Εσείς πειστήκατε;

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS