ΑρχικήinetΤο Halo 5 Guardians έρχεται στο Xbox One

Το Halo 5 Guardians έρχεται στο Xbox One

Η Microsoft ανακοίνωσε ότι ο πρώτος τίτλος της σειράς Halo, ειδικά για την κονσόλα νέας γενιάς Xbox One, θα κάνει την εμφάνισή του το φθινόπωρο του 2015.

halo-5-xbox

Ο πλήρης τίτλος του video game είναι Halo 5: Guardians και σύμφωνα με την Bonnie Ross, γενική διευθύντρια της εταιρείας παραγωγής 343 Industries, ο τίτλος θα είναι πολύ μεγαλύτερο project σε σχέση με το προγενέστερο Ηalo 4.

Οι διαφορές θα εντοπίζονται τόσο σε ότι αφορά το περιεχόμενο αλλά και σε επίπεδο τεχνολογίας που θα χρησιμοποιηθεί, η οποία θα βασίζεται σε νέα, πιο ισχυρή μηχανή γραφικών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Halo 4 λανσαρίστηκε το 2012 και αποτελούσε τον πρώτο τίτλο της νέας τριλογίας Ηalo, που αναπτύχθηκε από την 343 Industries, η οποία πλέον ανήκει στη Microsoft.

Επίσης, η Ross επιβεβαίωσε ότι η τηλεοπτική σειρά Ηalo, για την οποία η 343 Industries θα συνεργαστεί με τον Στίβεν Σπίλμπεργκ, ενδέχεται να κάνει το ντεμπούτο της περίπου το ίδιο χρονικό διάστημα με το Guardians.

Περισσότερα στοιχεία σχετικά με την πλοκή του Ηalo 5 δεν δόθηκαν στη δημοσιότητα, ωστόσο αναμένεται να δημοσιευτούν περισσότερες πληροφορίες κατά τη διάρκεια της έκθεσης E3, στο Λος Άντζελες, όπου η Microsoft θα διοργανώσει ειδικό event στις 9 Ιουνίου.

naftemporiki.gr

SecNews
SecNewshttps://secnewsgr.kinsta.cloud
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS