ΑρχικήinetiQ Walk Club νέα εφαρμογή από Ελληνικά χέρια που στοχεύει στην υγεία...

iQ Walk Club νέα εφαρμογή από Ελληνικά χέρια που στοχεύει στην υγεία και την ευεξία σας

Η εφαρμογή iQ Walk Club που θα σας βοηθήσει να γίνετε “fit”, βρίσκεται πλέον στον «δρόμο», με αφετηρία το App Store. Από το 2012 η εταιρεία μας  “BODY iQ Wellness Consultants®” και μια ομάδα νέων συνεργατών δημιουργήσαμε μια εφαρμογή που στοχεύει στη βελτίωση της φυσικής  κατάστασης όλων.

IQ Walk Club_ COVER

H Ελληνική εφαρμογή iQ Walk Club χαρακτηρίζεται για την απλότητα στο σχεδιασμό, την πληροφόρηση και την υποστήριξη που παρέχει στον καθένα ώστε να επιτύχει τους στόχους υγείας που βάζει. Είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο, που μας δίνει τη δυνατότητα να προσφέρουμε τις υπηρεσίες corporate wellness  σε εταιρείες και ομίλους που έχουν μεγάλη διασπορά στο πλήθος των εργαζομένων τους

Ξεκινώντας από τους Έλληνες απευθυνόμαστε σε όλον τον κόσμο που χρησιμοποιούν smart phones, με σκοπό να ενισχύσουμε την απόφαση του καθενός να αλλάξει τον τρόπο ζωής του σε ένα πιο υγιεινό και πιο δραστήριο.

App first pageΗ εφαρμογή iQ Walk Club® διατίθεται στη Standard edition και στην Corporate edition. Τη Standard edition μπορείτε να τη κατεβάσετε από το App store και σύντομα από το Google play.  Ενώ η Corporate edition λειτουργεί μετά από κεντρική συμφωνία με οργανισμούς και αφορά το προσωπικό τους, με ακόμα περισσότερες δυνατότητες προσαρμοζόμενες στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τους.

Στις σύγχρονες επιστήμες που ασχολούνται με τον άνθρωπο, δεν υπάρχει πλέον λειτουργός τους που να μη τονίζει ότι η φυσική άσκηση είναι το πιο ωφέλιμο και ακίνδυνο φάρμακο για «παν νόσον» και με την οποία ενισχύεται και η ανθεκτικότητα του ατόμου.

Η εφαρμογή iQ Walk Club βασιζόμενη στην πιο απλή φυσική δραστηριότητα που είναι το περπάτημα και το τρέξιμο, βοηθά τον χρήστη – εργαζόμενο να βελτιώσει τον τρόπο ζωής του, να βάλει τους δικούς του στόχους και να τους παρακολουθεί, να αποθηκεύει πληροφορίες από την κάθε προπόνηση και να τις συγκρίνει, (απόσταση, ταχύτητα, βήματα, κατανάλωση θερμίδων κλπ), να παρακολουθεί τη θέση του σε πραγματικό χρόνο πάνω στο χάρτη που αποτυπώνει την διαδρομή του.

Επιπροσθέτως, οφείλουμε να τονίσουμε μερικές από τις καινοτομίες της standard edition της εφαρμογής, όπως: 1) ο χρήστης μπορεί να ρυθμίσει την εφαρμογή στα δικά του δεδομένα ώστε το κάθε βήμα του να αντιστοιχεί με απόλυτη ακρίβεια στην απόσταση που διανύει, (calibration system). 2) Συμπληρώνοντας κάποια σωματομετρικά δεδομένα μπορεί να εντοπίσει τον δείκτη επικινδυνότητας της υγείας του (WHR) όπως και τον δείκτη μάζας σώματος (ΔΜΣ) και 3) Μπορεί να αλλάξει την εμφάνιση της εφαρμογής επιλέγοντας άλλο χρωματισμό του φόντου.

Ενώ μερικές καινοτομίες της corporate edition είναι: 1) Για πρώτη φορά μπορούμε να απευθυνθούμε σε οργανισμούς με χιλιάδες εργαζόμενους, που έχουν μεγάλη διασπορά. 2) Η εφαρμογή μπορεί να προσαρμοστεί στην εταιρική ταυτότητα του κάθε οργανισμού. 3) Μας δίνει τη δυνατότητα να εξάγουμε συμπεράσματα για τη φυσική κατάσταση ομάδας ή όλων των εργαζομένων στον οργανισμό. 4) Να εντοπίσουμε τις οποιεσδήποτε υστερήσεις και να εστιάσουμε σε αυτές. 5) Τον εταιρικό στόχο wellness μπορούμε να τον συνδέσουμε με δράσεις Ε.Κ.Ε. (Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης), ώστε να κάνουμε αρωγούς σε αυτές τους εργαζόμενους. Ενώ παράλληλα, έχουμε τη δυνατότητα να δημιουργήσουμε και ένα διαδραστικό εκπαιδευτικό – ενημερωτικό σύστημα που θα πληροφορεί τον κάθε χρήστη για τα τεκταινόμενα στον οργανισμό, κλπ

Για να κατεβάσετε την standard edition της  εφαρμογής παρακαλούμε κάντε κλικ στο παρακάτω link:  iTunes Preview

Περισσότερες πληροφορίες για την εφαρμογή μπορείτε να βρείτε και στο site: www.iqwalkclub.com

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS