ΑρχικήinetΈκλεισε άλλη μια ιστοσελίδα ανταλλαγής Bitcoin, μετά από διαδικτυακή κλοπή

Έκλεισε άλλη μια ιστοσελίδα ανταλλαγής Bitcoin, μετά από διαδικτυακή κλοπή

Ήταν μια δύσκολη εβδομάδα για το Bitcoin και όπως φαίνεται χειροτερεύει. Λίγο μετά που έκλεισε το ανταλλακτήριο MtGox, άλλη μια ιστοσελίδα συναλλαγών Bitcoins σταμάτησε να λειτουργεί αν και επιμένει, ότι έκλεισε προσωρινά λόγω κλοπής.

crypto-trade

Την Τετάρτη, εμφανίστηκε αυτό το μήνυμα στους επισκέπτες του Crypto-Trade, μια ιστοσελίδα ανταλλαγής Bitcoin που βρίσκεται στο Χονγκ Κονγκ:

“Ανακαλύψαμε ένα σφάλμα στο σύστημά μας, το οποίο επέτρεψε σε κάποιον να αποκτήσει γύρω 30 000 δολάρια. Όλα τα coins είναι ασφαλή και θα τα χρεωθούμε εμείς, για να μην είστε εσείς οι χαμένοι. Το Crypto-trade.com θα ανοίξει και πάλι σε 24-48 ώρες που οι συναλλαγές θα σταματήσουν. θα είστε σε θέση να πραγματοποιήσετε αναλήψεις των νομισμάτων σας, σε δολάρια και ευρώ. Όταν όλα τα χρήματα θα έχουν επιστραφεί, η ιστοσελίδα θα κλείσει για απροσδιόριστο χρονικό διάστημα (2-3 εβδομάδες κατ ‘εκτίμηση), προκειμένου να ελέγξουμε το λογισμικό μας και να κάνουμε έναν έλεγχο ασφαλείας. Ελπίζουμε ότι θα διατηρηθεί η εμπιστοσύνη σας, κάθε χρήστης θα έχει πίσω τα χρήματά του μέσα στις επόμενες ημέρες.”

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS