ΑρχικήinetMWC 2014: H Huawei παρουσίασε to TalkBand Β1

MWC 2014: H Huawei παρουσίασε to TalkBand Β1

Huawei_Talkband_b1_1

Η Κινέζικη εταιρεία Huawei μπαίνει στο χώρο των φορετών συκευών (wearables) παρουσιάζοντας ένα νέο τηλέφωνο που περίεχει και λειτουργίες fitness.

Η κινεζική εταιρεία παρουσίασε στο Mobile World Congress στη Βαρκελώνη το Talkband Β1 και που κοστολόγησε περίπου στα €99 ή $136 και το οποίο είναι ένα φορετό ρολόι, κινητό τηλέφωνο και ένας tracker γυμναστηρίου (παρακολουθεί τα βήματά σας, τις θερμίδες που καίγονται, αλλά και πόσο καλά έχετε κοιμηθεί). Επιπλέον διαθέτει και ακουστικά Bluetooth 4.1

Διαθέτει μία κυρτή οθόνη 1,4 ιντσών OLED, που δεν είναι αφής, ένα και μοναδικό πλήκτρο που γίνονται όλες οι εργασίες και ένα λουράκι που φέρει ακίδες USB οπότε μπορτείτε να το φορτίσεται βάζοντας το λουράκι του στον υπολογιστή σας.

Huawei_Talkband_b1_2

Το Talkband B1 μπορεί να βγεί έξω από το βραχιολάκι του, και να χρησιμοποιηθεί για να πραγματοποιήσετε μια κλήση, και στη συνέχεια να επατοποθετηθεί στην θέση του παρακολούθωντας σας την υγεία σας όλη την ημέρα αλλά ακόμα και στον ύπνο σας. Εχει στεγανότητα IP57 που σημαίνει ότι μπορεί να φορεθεί ακόμα και στο ντουζ (ακατάλληλο για μακροβούτια).  Έχει επτά ώρες χρόνο ομιλίας και δύο εβδομάδες δυνατότητα αναμονής. Είναι συμβατό με συσκευές από Android 2.3 και πάνω και με iOS 4.0 και πάνω, υποστηρίζει επίσης NFC.

Πιθανά θα εμφανιστεί στα ράφια των καταστημάτων περίπου το δεύτερο μισό του 2014.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS