ΑρχικήinetDigital Attack Map ζωντανά οι επιθέσεις DDoS σε όλο τον κόσμο

Digital Attack Map ζωντανά οι επιθέσεις DDoS σε όλο τον κόσμο

ddos digital map

O Χάρτης Ψηφιακών επιθέσεων είναι μια ζωντανή οπτικοποίηση δεδομένων από τις επιθέσεις DDoS  που συμβαίνουν σε όλο τον κόσμο. Ο ψηφιακός χάρτης δημιουργήθηκε μέσα από μια συνεργασία μεταξύ της Google Ideas και της Arbor Networks. Το εργαλείο σας παρουσιάζει ανώνυμα δεδομένα επισκεψιμότητας των επιθέσεων που σας επιτρέπουν να ανακαλύψετε τις ιστορικές τάσεις και να βρείτε επιθέσεις που συνέβησαν μια κάποια δεδομένη ημέρα.
Γιατί ;

Οι επιθέσεις DDoS ενδιαφέρουν πολλούς και ενοχλούν

Μία επίθεση με Distributed Denial of Service ( DDoS) μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να κάνει δεδομένα και ιστοσελίδες απρόσιτα. Κατά καιρούς έχουδει ιστοσελίδες που μετέδιδαν εκλογικά αποτελέσματα να βγαίνουν offline, μέσα ενημέρωσης να λογοκρίνονται , και επιχειρήσεις εκτός λειτουργίας από τους ανταγωνιστές τους. Η πρόσβαση στην πληροφόρηση είναι σημαντική για το Διαδίκτυο και είναι εξίσου σημαντική για την ελεύθερη έκφραση.

Απεικόνιση Τάσεων

Η κατανόηση των πρωτογενών δεδομένων πίσω από τις επιθέσεις DDoS δεν είναι διαισθητική. Ως αποτέλεσμα, η επίδραση, η κλίμακα και το εύρος της πρόκλησης μπορεί εύκολα να αγνοηθεί. Αυτό το εργαλείο επιτρέπει σε περισσότερο κόσμο να κατανοήσει τις προκλήσεις που τίθενται από τις επιθέσεις DDoS. Ίσως δώσει και το έναυσμα για έναν διάλογο σχετικά με το πώς μπορούμε να συνεργαστούμε για να μειώσουμε τις επιθέσεις DDoS.

Δείτε τον διαδραστικό χάρτη

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS