ΑρχικήinetUnifold Έρχονται τα εκτυπώσιμα παπούτσια

Unifold Έρχονται τα εκτυπώσιμα παπούτσια

Πιθανότατα αυτή τη στιγμή υπάρχουν τουλάχιστον τέσσερα ζευγάρια παπούτσια στην ντουλάπα σας. Γνωρίζεται ότι την ίδια στιγμή υπάρχουν περισσότεροι από 300 εκατομμύρια άνθρωποι που δεν έχουν ούτε ένα ζευγάρι;

Μια ομάδα του Unifold ελπίζει να το αλλάξει αυτό στο εγγύς μέλλον. Οι μαθητές του Pratt Institute, Haratio Yuxin Han και Kevin Crowley, δημιούργησαν το Unifold, ένα παπούτσι κατασκευασμένο από ανακυκλώσιμα υλικά που παίρνει σάρκα και οστά με την αναδίπλωση μια κομμένης εκτύπωσης.

shoe

Είναι πολύ προσιτά και εύκολο να κατασκευαστούν, ίσως τα Unifold θα μπορούσε να λύσουν ένα παγκόσμιο πρόβλημα.
Κατασκευασμένα από ένα αφρώδες ελαστικό υλικό αιθυλενίου οξικού βινυλίου, τα παπούτσια Unifold μειώνουν τις περίπλοκες διαδικασίες που απαιτούνται για την παραγωγή υποδημάτων, όπως η χύτευση, το δέσιμο, το ράψιμο και το κόλλημα. Ο απλός σχεδιασμός του Unifold καθιστά ευκολότερη την κατασκευή, μειώνοντας ταυτόχρονα το κόστος.

unifold-2

Ένα παπούτσι θα μπορούσε να κατέβει στον υπολογιστή σας και στη συνέχεια να εκτυπωθεί.

Επί του παρόντος, η ιδέα Unifold είναι ακόμη στην αρχή όπως αναφέρει το Mashable, αλλά Han και η ομάδα του εργάζονται σκληρά για να φέρουν τα παπούτσια Unifold στην αγορά. Υπάρχουν δύο πρότυπα Unifolds αυτή τη στιγμή: ένα ασιατικό στυλ  και ένα πιο περίπλοκο σανδάλι.

unifold-1

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS