Ένα σφάλμα στο APT επιτρέπει την εγκατάσταση κακόβουλων πακέτων
infosec

Ένα σφάλμα στο APT επιτρέπει την εγκατάσταση κακόβουλων πακέτων

Ορισμένες δημοφιλείς διανομές Linux έχουν ένα σφάλμα στο package-management interface, το οποίο θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει ένας εισβολέας για να...
Read More
infosec

15 ψεύτικες Google Play εφαρμογές εξαπάτησαν Android χρήστες

Νωρίτερα αυτόν τον μήνα, η Google απομάκρυνε 85 κακόβουλες εφαρμογές από το Google Play Store. Ειδικότερα, μία παράνομη adware εφαρμογή...
Read More
infosec

Facebook «10 Year Challenge»: Κινδυνεύουν πράγματι τα δεδομένα σας;

Το τελευταίο διάστημα όλοι παρατηρήσαμε το νέο trend «10-Year Challenge» σε Facebook και Instagram. Αφού έγινε η νέα τάση ανάμεσα...
Read More
infosec

Το Malwarebytes έλυσε το σφάλμα «freezing» των συσκευών Windows 7

Η ομάδα του Malwarebytes επιτέλους έδωσε λύση στο σφάλμα που προκαλούσε πάγωμα σε συσκευές Windows 7! Το πρόβλημα εντοπίστηκε νωρίτερα...
Read More
infosec

Κορυφαίες Android VPN εφαρμογές διαρρέουν προσωπικά δεδομένα

Σύμφωνα με μία νέα μελέτη από VPN αξιολογητές, πάνω από 25% των 150 πιο δημοφιλών και δωρεάν VPNs στο Google...
Read More
Latest Posts

Hacked το Facebook και τα Emails της Neile Miller διαχειρίστριας του National Nuclear Security Administration

Neile MillerΟ Guccifer, είναι ένας hacker που έχει γίνει διάσημος από χτυπήματα που έχει πραγματοποιήσει σε λογαριασμούς διασημοτήτων και κυβερνητικών αξιωματούχων. Ο κος Guccifer λοιπόν ξαναχτύπησε. Αυτή τη φορά παραβίασε το λογαριασμό του Facebook και το email της Neile Miller, που είναι διαχειρίστρια της Εθνικής Υπηρεσίας Πυρηνικής Ασφάλειας (NNSA) των ΗΠΑ.

Σύμφωνα με το Smoking Gun, δεν φαίνεται ότι ο hacker κατάφερε να αποκτήσει πρόσβαση σε διαβαθμισμένες πληροφορίες από τους λογαριασμούς της Neile Miller.

Ωστόσο, έχει διαρρεύσει φωτογραφίες που δείχνουν την Miller με τον Πρόεδρο Barack Obama, ο οποίος την διόρισε σαν κύρια αναπληρώτρια διευθύντρια του NNSA το 2010.

Σε ένα email που έχει αποσταλεί στο Smoking Gun, ο Guciffer αναφέρει ότι δεν ανησυχεί για την σύλληψη του, και κάλεσε αυτό το τελευταίο hack απλώς «ένα άλλο κεφάλαιο του παιχνιδιού.»

Τον Μάιο που πέρασε ο hacker παραβίασε τον λογαριασμό του Christopher Kojm, που είναι ο πρόεδρος του Εθνικού Συμβουλίου Πληροφοριών των ΗΠΑ.

Έχετε άποψη; Αφήστε το σχόλιό σας.

Ο συντάκτης σας επιτρέπει να αντιγράψετε το κείμενό του, μόνο εφόσον αναφέρετε την πηγή (SecNews.gr), σαν ηλεκτρονική διεύθυνση (Live URL) του άρθρου.
Updated on by

Reader Interactions

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *