ΑρχικήinetLG Optimus L5 II στα €199

LG Optimus L5 II στα €199

lg optimusΗ LG Electronics διαθέτει στην ελληνική αγορά το LG Optimus L5 II, χρονισμένο στο 1GHz, με οθόνη WVGA 4 ιντσών, 512ΜΒ μνήμη RAM και 4GB εσωτερική μνήμη, κάμερα 5MPixel με φλας LED και μπαταρία 1700mAh. Η τιμή του LG Optimus L5 II ορίστηκε στα 199 ευρώ.O κ. Ζαφείρης Ψαραδέλλης, Mobile Communications & ISP Director της LG Electronics Hellas χαρακτηρίζει το Optimus L5 II «άλλη μία εξαιρετική επιλογή στην κατηγορία των premium 3G συσκευών που πιστεύουμε ότι θα αποδειχτεί ακαταμάχητο στο κοινό που αποζητά ένα smartphone πλούσιο σε λειτουργίες, το οποίο ταυτόχρονα συμπληρώνει το μοναδικό στυλ καθενός ξεχωριστά».

Το Optimus L5 II χρησιμοποιεί την τεχνολογία Smart LED Lighting της LG, με την οποία ο χρήστης ειδοποιείται σε περίπτωση αναπάντητης κλήσης, μηνυμάτων και πολλά ακόμη αλλάζοντας το χρώμα της φωτεινής ένδειξης του LED.  To L5 II έρχεται με Android Jelly Bean 4.1.2, και το περιβάλλον διεπαφής της LG. Ανάμεσα στις λειτουργίες του νέου UX, το Quick Button, το οποίο δίνει στον χρήστη τη δυνατότητα να διαμορφώνει ένα “Hotkey” σύμφωνα με τις προσωπικές του προτιμήσεις. Έτσι, με ένα πάτημα του QuickButton ο χρήστης μπορεί να μεταβεί στο QuickMemo, στην κάμερα, στη διαδικτυακή του σύνδεση, στην αναπαραγωγή μουσικής ή σε οποιοδήποτε άλλο app συνδέσει με το QuickButton. Το πλήκτρο άμεσης πρόσβασης μπορεί να συνδεθεί, για παράδειγμα, με την λήψη φωτογραφίας όταν ο χρήστης βρίσκεται στη λειτουργία camera preview, και το πάτημά του να οδηγεί όχι μόνο στη λήψη της φωτογραφίας αλλά και στην ταυτόχρονη ενεργοποίηση του QuickMemo, ώστε η επεξεργασία και η αποστολή της φωτογραφίας να γίνεται ευκολότερα και σε μικρότερο χρόνο.
Για ακόμα καλύτερο UX, η LG έθεσε την ασφάλεια του χρήστη στην κορυφή των προτεραιοτήτων της, εξοπλίζοντας το Optimus L5II με τη λειτουργία Safety Care. Η συγκεκριμένη λειτουργία προσφέρει τρεις χρήσιμες επιλογές: προώθηση κλήσεων έκτακτης ανάγκης, ειδοποίηση μη χρήσης του τηλεφώνου και γνωστοποίηση της τοποθεσίας του τηλεφώνου, λειτουργίες μέσω των οποίων μπορεί ο χρήστης να επικοινωνήσει με ένα κοντινό του πρόσωπο σε περίπτωση ανάγκης.

in

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS