ΑρχικήinetH New York Times σε συνεργασία με την Microsoft αφήνει όλα τα...

H New York Times σε συνεργασία με την Microsoft αφήνει όλα τα βίντεο της ελεύθερα στο κοινό

Η New York Times άφηνε τον κάθε χρήστη της ιστοσελίδας της να διαβάσει μέχρι και 10 άρθρα το μήνα δωρεάν. Αν όμως κάποιος επιθυμούσε να διαβάσει παραπάνω από το επιτρεπτό όριο θα έπρεπε να πληρώσει κάποια συνδρομή. Πριν από σήμερα, μια μόνο προβολή βίντεο ισοδυναμούσε με το όριο των 10 δωρεάν άρθρων.

nytΣήμερα, οι New York Times, ανακοίνωσαν ότι τώρα θα επιτρέπουν στον κανέναν να δει όσα βίντεο θέλει στην ιστοσελίδα του από web ή μέσω διαφόρων κινητών εφαρμογών εντελώς δωρεάν. Αυτό οφείλεται σε μια νέα συμφωνία – χορηγία που έκανε με την Microsoft. Οι επισκέπτες της ιστοσελίδας πριν δουν τα βίντεο θα βλέπουν πιθανώς και τις διαφημίσεις από προϊόντα της Microsoft, όπως τα Windows Server 2012.

Η νέα αυτή συμφωνία είναι αρκετά ενδιαφέρουσα αφού και οι δύο εταιρείες θα κερδίσουν πολλά,  η Microsoft θα συνεχίσει το πολύ επιθετικό μάρκετινγκ και η New York Times θα συνεχίζει να αλλάζει τον τρόπο που το περιεχόμενο από την ιστοσελίδα της, είναι προσβάσιμο από το κοινό. Δωρεάν σημαίνει περισσότερη επισκεψιμότητα.

Η ιστοσελίδα στην αρχή ήταν εντελώς δωρεάν, αλλά τον Μάρτιο του 2011, μπήκε ένα μικρό paywall που επέτρεπε στους χρήστες να έχουν δωρεάν πρόσβαση σε 20 άρθρα και βίντεο το μήνα. Ένα χρόνο αργότερα, η εφημερίδα ανέφερε ότι απέκτησε 500.000 νέους συνδρομητές και αποφάσισε να μειώσει την ελεύθερη ανάγνωση στην ιστοσελίδα της σε μόλις 10 άρθρα ή ένα βίντεο το μήνα.

Μένει να δούμε αν και άλλες ιστοσελίδες εφημερίδων ακολουθήσουν το παράδειγμα της New York Times αναφέρει το Neowin

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS