ΑρχικήinetFundawear της Durex σεξουαλική ευχαρίστηση από το Internet

Fundawear της Durex σεξουαλική ευχαρίστηση από το Internet

Η Durex πρωτοπορεί! Τα smartphones μπορούν να χρησιμοποιηθούν για πάρα πολλά πράγματα πια, αλλά πως σας φαίνεται η ιδέα να το χρησιμοποιείται για τη σεξουαλική ευχαρίστηση του συντρόφου σαςΧάρη στο Fundawear της Durex ακόμα και αυτό είναι πιθανό. Η πρωτότυπη τεχνολογία επιτρέπει την σωματική επαφή να μεταφερθεί ασύρματα μεταξύ ζευγαριώνχάρη σε μια σειρά από μίνι δονητές που βρίσκονται εγκατεστημένοι στο εσώρουχο και οι οποία ελέγχονται από μια απλή εφαρμογή.

funderwearΥπάρχουν διαφορετικές δυνατότητες “αγγίγματος” μέσω του Fundawear, αφού μπορείτε να ρυθμίσετε τη δύναμη και την ακολουθία της δόνησης, και έχετε τη δυνατότητα ελέγχουν όχι μόνο στα σήματα που λαμβάνει ο/η σύντροφος σας, αλλά και του δικού σας. Το project είναι ακόμα στο στάδιο της αλλά αναμένετε όταν φτάσει  στην αγορά, να κοστίζει γύρω στα 200 δολάρια το πακέτο. Το πακέτο εκτός την εφαρμογή θα περιλαμβάνει και δύο εσώρουχα, ένα αντρικό και ένα γυναικείο.

Η ιστοσελίδα της Durex Αυστραλίας στο Facebook αυτή τη στιγμή ψάχνει ανθρώπους που θα επιθυμούσαν να δοκιμάσουν το Fundawear με τον/την σύντροφό τους, λέγοντας ότι θα είναι πολύ πιο διασκεδαστικό από ό τι το Angry Birds“.

Δείτε το παρακάτω βίντεο

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο
SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS