ΑρχικήinetMageca - Ελληνικό startup στο χώρο του gesture control

Mageca – Ελληνικό startup στο χώρο του gesture control

Το Mageca είναι ένα marketplace για εφαρμογές και παιχνίδια που βασίζονται στην αναγνώριση κίνησης και που ουσιαστικά χρησιμοποιούν σένσορες όπως είναι το kinect ( http://en.wikipedia.org/wiki/Kinect ) και  το leap motion ( https://www.leapmotion.com/ ) μέχρι μια απλή 2d camera που όλοι έχουμε στα κινητά μας.

mageca

Στο http://www.mageca.com/  έχουν ανέβει ήδη οι πρώτες εφαρμογές και μπορείτε να δοκιμάστε μερικές. Αν δεν διαθέτετε τον σχετικό εξοπλισμό ( Kinect ) αξίζει να δοκιμάσετε την εφαρμογή που θα βρείτε στο http://www.mageca.com/app_info?app_pk=73  χρησιμοποιώντας μια απλή 2d camera και θα δείτε πως μπορείτε να ελέγχετε το mouse με την κίνηση του κεφαλιού σας.

Η λειτουργία του νέου market ξεκίνησε μόλις την προηγούμενη Παρασκευή στο open coffee της Αθήνας με αρχικό ομιλητή τον Αντώνη Αργυρό ιδρυτής του Mageca.

Μπορείτε να πάρετε μια καλύτερη εικόνα για το σκεπτικό και τους στόχους της εταιρείας μέσα από το teaser τους που υπάρχει στο YouTube και έχει συγκεντρώσει ήδη πάνω από 80,000 views,

Δείτε το

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS