ΑρχικήinetΠαίρνεις ότι πληρώνεις: Το iPhone 5 είναι 300% πιο αξιόπιστο από ένα...

Παίρνεις ότι πληρώνεις: Το iPhone 5 είναι 300% πιο αξιόπιστο από ένα Samsung κινητό [Μελέτη]

iphone-5-reliability

Γιατί να αγοράσετε ένα iPhone 5 αντί για ένα Samsung Galaxy SIII; Διότι το iPhone 5 είναι 300% πιο αξιόπιστο και έχει πολύ μικρότερες πιθανότητες να χαλάσει απ’ ότι ένα Samsung κινητό.

Σε μια καινούργια μελέτη που πραγματοποιήθηκε από τους επαγγελματίες σε θέματα αντιμετώπισης προβλημάτων, FixYa, αποκαλύφθηκε ότι η Apple είναι ο πιο αξιόπιστος κατασκευαστής φορητών συσκευών με σκορ 3,47 στα 4, ενω η Samsung είχε σκορ μολις 1,27. Η FixYa έβγαλαν τα αποτελέσματα εξετάζοντας 722.558 αναφορές προβλημάτων.

Χειροτερεύει όμως. Κάτω από την Samsung είναι η Nokia με σκορ μόλις 0,68, ενώ η Motorola πήρε μόνο 0,13.

Όχι όμως ότι οι χρήστες του FixYa βρήκαν το iPhone 5 άψογο, είχαν παράπονο σχετικά με τη διάρκεια της μπαταρίας, την έλλειψη νέων χαρακτηριστικών και την απουσία της δυνατότητας προσαρμογής. Από την άλλη, τα κινητά της Samsung επικρίθηκαν ευρέως για τα προβλήματα στο μικρόφωνο και στα ηχεία, ενώ οι χρήστες Nokia παραπονέθηκαν για το lag των συσκευών και για την έλλειψη εφαρμογών. Και τέλος οι χρήστες των Motorola παραπονέθηκαν ότι οι συσκευές έρχονται με προ-εγκατεστημένο bloatware το οποίο δεν μπορεί να αφαιρεθεί.

Προσέξατε κάτι στα παράπονα των χρηστών; Τα πράγματα που ανέφερε το FixYa ως προβλήματα δεν έχουν να κάνουν με την αξιοπιστία του. Αυτό από μόνο του δείχνει το πόσο κάλο είναι το iPhone.

Δημήτριος Γεωργουλάς @ GreekAppleNews

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS