Αρχικήsecurity#opleak29 Οι xl3gi0n hackers διέρρευσαν την βάση δεδομένων της NASA

#opleak29 Οι xl3gi0n hackers διέρρευσαν την βάση δεδομένων της NASA

xl3gi0n

 

Η ομάδα hackers xl3gi0n παραβιάσει μία από τα subdomains της NASA , (Lunar Science Forum 2010) και αφού πήρε την βάση δεδομένων του διακομιστή τη δημοσίευσε στο  pastebin.

Η διαρροή (pastebin.com/HdFLpEMH) περιέχει διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, κωδικούς πρόσβασης σε μορφή απλού κειμένου, καθώς και τα  ονόματα χρήστών. Η διαρροή περιλαμβάνει το όνομα του διαχειριστή της σελίδας λεπτομέρειες και τον κωδικό πρόσβασης κρυπτογραφημένο.

Υπάρχουν τα ονόματα και από τους τρεις διαχειριστές μαζί με τους κωδικούς πρόσβασης. Οι hackers κατάφεραν να αποκρυπτογραφήσουν τους δύο από τους τρεις κωδικούς πρόσβασης και τους δημοσίευσαν σε μορφή απλού κειμένου.

“Αυτός είναι ο λόγος που με συνέλαβαν την πρώτη φορά. Ελπίζω να έρθετε να με ξανά συλλάβετε εμένα γιατί υπάρχουν ακόμη κάποια αρχεία που θα διαρρεύσουν”, αναφέρει ο hacker στο pastebin.

Οι χάκερ παραβίασε τον database server με την αξιοποίηση μιας ευπάθειας με SQL Injection. Σε ένα e-mail που έστειλε στο EHN, αναφέρει την ευπάθεια αλλά ζήτησε από τον διαχειριστή της σελίδας να μη δημοσιεύσει το link που οδηγεί εκεί.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS