ΑρχικήReviewsΟ νέος web browser, Orbitum

Ο νέος web browser, Orbitum

Ας μιλήσουμε για τον Orbitum, έναν εύχρηστο web browser που έρχεται με ενσωματωμένο chat, σχεδιασμένος με τέτοιο τρόπο για να είναι πιο εύκολο να διατηρήσετε την επαφή σας με τα κοινωνικά δίκτυα, κατά την περιήγηση σας στο Διαδίκτυο.

Το ταχέως αναπτυσσόμενο web φιλοξενεί συνεχώς νέες τεχνολογίες και οι ομάδες ανάπτυξης λογισμικού πρέπει να συντονίζονται με τους ρυθμούς και να βεβαιώνονται ότι τα προγράμματά τους είναι σύμφωνα με τις τελευταίες προδιαγραφές.

Αυτό είναι αρκετά εμφανές, ειδικά όταν ασχολείστε με τους Internet browsers, ένα είδος εφαρμογών που πάντα έχει κάτι προς αναβάθμιση.

Ο νέος web browser, Orbitum

Όλο και περισσότερα τέτοια βοηθητικά προγράμματα δημιουργούνται στην ραχοκοκαλιά του Chromium και μεταξύ αυτών των νέων αφίξεων βρίσκεται και το Orbitum. Η όμορφη και απλή διεπαφή που κρύβει μερικά από τα πιο ισχυρά συστατικά είναι αυτό που έκανε το Google Chrome ένα από τα κορυφαία προγράμματα περιήγησης στην αγορά και προσφέρει παράλληλα και μια ευχάριστη εμπειρία περιήγησης στους χρήστες του.

Η καινοτομία που ήρθε με αυτό το νέο, συγκεκριμένο εργαλείο προέρχεται από μια απρόσκοπτη ενσωμάτωση με κάποια κοινωνικά δίκτυα, όπως το Facebook ή το Vkontakte. Έτσι, με το Orbitum θα είστε σε θέση να chat-άρετε με τους φίλους σας κατά την περιήγηση σας σε οποιαδήποτε άλλη ιστοσελίδα.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας, στο Facebook για παράδειγμα, και στη συνέχεια να πλοηγηθείτε στις ιστοσελίδες που σας ενδιαφέρουν χωρίς να χάσετε επαφή με τους φίλους σας. Αυτό είναι εφικτό χάρη στην ειδική μπάρα συνομιλιών που συνδέεται με τοn web browser και η οποία καθιστά δυνατό να μπορείτε να απολαύσετε την πλήρη λειτουργικότητα της υπηρεσίας όσο είστε συνδεδεμένοι.

Αν έχετε χρησιμοποιήσει τον Chrome, τότε θα εξοικειωθείτε γρήγορα με τον Orbitum γιατί είναι σχεδόν ίδιος. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να επωφεληθείτε από την ίδια γρήγορη μηχανή και να φορτώσετε οποιαδήποτε ιστοσελίδα χωρίς δυσλειτουργίες.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS