ΑρχικήReviewsΑναρωτιέστε πώς λειτουργεί η Dual-κάμερα στο iPhone 7; Να πώς!

Αναρωτιέστε πώς λειτουργεί η Dual-κάμερα στο iPhone 7; Να πώς!

iphone-7

Το iPhone 7 και το iPhone 7 Plus κυκλοφόρησαν την Τετάρτη της περασμένης εβδομάδας.

Πολλά έχουν ειπωθεί σχετικά με τις προηγμένες ικανότητες φωτογραφίας για αυτά τα νέα smartphones. Το iPhone 7 Plus μπορεί να υπερηφανεύεται για ένα εντελώς νέο σύστημα διπλής κάμερα που ενσωματώνει έναν τηλεφακό 12-megapixsel, ο οποίος όπως λέει η Apple είναι ικανός για εκπληκτική απόδοση.

Το iPhone 7 Plus ξεκίνησε με ένα εντελώς νέο σύστημα διπλής κάμερας που έχει ρυθμιστεί στον αισθητήρα 12MP του. Διαθέτει ευρυγώνιο ƒ / 1.8 διάφραγμα και ένα τηλεφακό με ƒ / 2.8 διάφραγμα, που και τα δύο ενεργοποιούνται την ίδια στιγμή και είναι σε θέση να αποδώσουν εκπληκτικά, σύμφωνα με την Apple. Η κάμερα διαθέτει οπτικό ζουμ 2x και μέχρι 10x ψηφιακό ζουμ.

Ωστόσο, είναι δύσκολο να επιβεβαιωθούν ακόμα οι ισχυρισμοί της Apple σχετικά με το νέο σύστημα διπλής κάμερα, καθώς οι αποστολές έχουν προγραμματιστεί να ξεκινήσουν αυτή την Παρασκευή.

Όμως, χάρη στο περιοδικό Sports Illustrated, έχουμε την ευκαιρία να δούμε κάποια δείγματα της κάμερας του κινητού από το παιχνίδι Τιτάνες-Βίκινγκς NFL που θα αποδείξουν τις δυνατότητες της νέας μονάδας διπλής κάμερας που διατίθεται για τη νέα συσκευή. Ο επαγγελματίας φωτογράφος David E Klutho είχε την ευκαιρία να τραβήξει φωτογραφίες χρησιμοποιώντας το κινητό στον αγώνα μεταξύ Tennessee Titans και Minnesota Vikings την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου.

Το σύστημα διπλής κάμερα του iPhone 7 Plus «είναι σε θέση να τραβάει υψηλής ποιότητας φωτογραφίες με απίστευτη λεπτομέρεια ακόμα και όταν κάνετε ζουμ από απόσταση, εκτός από τη λήψη ζωντανών φωτογραφιών. Οι εικόνες είναι ευκρινείς, οι λεπτομέρειες στις εικόνες διατηρούνται και τα πάντα είναι στο επίκεντρο.»

Για να δείτε την πλήρη συλλογή φωτογραφιών που τραβήχτηκαν με την κάμερα του iPhone 7 Plus, κάντε κλικ στο σύνδεσμο παρακάτω.

http://www.si.com/nfl/photo/2016/09/11/iphone-7-plus-sneak-preview-photos

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS