ΑρχικήsecurityΗ αντικατάσταση του Galaxy Note 7 ξεκινά στις 21/9 στην Αυστραλία!

Η αντικατάσταση του Galaxy Note 7 ξεκινά στις 21/9 στην Αυστραλία!

Η Samsung αποφάσισε να ανακαλέσει περίπου 2,5 εκατομμύρια Galaxy Note 7 συσκευές και φαίνεται ότι οι ιδιοκτήτες τους δεν θα χρειαστεί να περιμένουν πολύ για να τις αντικαταστήσουν. Η εταιρεία της Νότιας Κορέας ανακοίνωσε ήδη ένα πρόγραμμα αντικατάστασης και αποκάλυψε την ημερομηνία κατά την οποία θα φθάσουν τα νέα κινητά τηλέφωνα, αλλά μόνο για λίγες χώρες.

Η Samsung της Αυστραλίας ανακοίνωσε ότι η αντικατάσταση του Galaxy Note 7 θα γίνει στις 21 Σεπτεμβρίου και ότι η εταιρεία θα συνεχίσει τις πωλήσεις του Note 7 στις αρχές του Οκτώβρη στην Αυστραλία.

“Πρώτη μας προτεραιότητα είναι η ασφάλεια των πελατών μας, η οποία είναι ο λόγος που έχουμε εργαστεί σκληρά για να παρέχουμε νέες συσκευές αντικατάστασης του Note 7 όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Εκτιμούμε τη συνεχή υποστήριξη των πελατών μας καθώς θα αρχίσουμε να παραδίδουμε αυτό το νέο απόθεμα από τις 21 Σεπτεμβρίου.”, είπε ο Richard Fink, αντιπρόεδρος του IT & Mobile, της Samsung Electronics της Αυστραλίας.

Η αντικατάσταση του Galaxy Note 7 ξεκινά στις 219 στην Αυστραλία!

Οι Αυστραλοί μπορούν να πάρουν μια άλλη συσκευή μέχρι την άφιξη του αντικαταστάτη του Galaxy Note 7. Η εταιρεία συμβουλεύει τους ιδιοκτήτες των Note 7 smartphones να δημιουργήσουν αντίγραφα ασφαλείας των δεδομένων, να διαγράψουν τα προσωπικά τους στοιχεία, να κλείσουν τη συσκευή και να την επιστρέψουν.

Η Samsung του Ηνωμένου Βασιλείου και της Γερμανία ανακοίνωσαν, επίσης, ότι οι αντικαταστάσεις θα φτάσουν στις 19 Σεπτεμβρίου, λίγες ημέρες νωρίτερα από ό,τι στην Αυστραλία.

Οι Galaxy Note 7 συσκευές από το απόθεμα αντικατάστασης μπορούν να αναγνωριστούν από τα σημάδια που υπάρχουν στη συσκευασία, ένα μικρό μαύρο τετράγωνο στη λευκή ετικέτα του barcode και ένα λευκό αυτοκόλλητο με το γράμμα “S” σε μπλε χρώμα. Η Samsung της Αυστραλίας θα δημιουργήσει μια ηλεκτρονική βάση δεδομένων για τους πελάτες της, όπου θα μπορούν να ελέγχουν  τον IMEI αριθμό τους και να δουν αν το τηλέφωνο ανήκει στο αρχικό απόθεμα ή στο απόθεμα αντικατάστασης.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS