ΑρχικήinetΑυτή η κλειδαριά, κλειδώνει αυτόματα κατά την ανώνυμη περιήγηση

Αυτή η κλειδαριά, κλειδώνει αυτόματα κατά την ανώνυμη περιήγηση

22eab159f7ab46e7f09114d624144013-κλειδαριά

Αυτή η ιδιοφυΐα κατασκεύασε μια Arduino κλειδαριά πόρτας που ενεργοποιείται με το άνοιγμα ενός παραθύρου ανώνυμης περιήγησης

Δεν θέλετε να δει κανείς τις ιστοσελίδες που επισκέπτεστε στο ιστορικό αναζήτησης; Ή ανησυχείτε πάντα για αιφνιδιαστικές εισβολές στο δωμάτιο; Μην ανησυχείτε, η λύση είναι απλή. Χρησιμοποιήστε το παράθυρο για ανώνυμη περιήγηση.

Ο Mike, Διευθύνων Σύμβουλος του Useless Duck Company, έχει δημιουργήσει ένα αυτόματο κλείδωμα θυρών γνωστό ως Incognito Lock, το οποίο σταματά αμέσως την πρόσβαση σε ένα δωμάτιο κάθε φορά που πραγματοποιείται μια ανώνυμη περιήγηση ή ενεργοποιείται το πρόγραμμα περιήγησης. Το gadget λειτουργεί μέσω ενός κοχλία πόρτας που κλειδώνει αυτόματα κάθε φορά που ξεκινάτε μια ανώνυμη περιήγηση στο Google Chrome.

Για να δημιουργήσει την κλειδαριά incognito, ο Mike συνέδεσε τον υπολογιστή του με ένα Arduino Uno που είναι συνδεδεμένο με μια κλειδαριά. Στη συνέχεια ένα πρόγραμμα ελέγχει όλα τα προγράμματα περιήγησης που τρέχουν στο PC και αν εντοπίσει κάποιο σε κατάσταση ανώνυμης περιήγησης, στέλνει ένα σήμα στην Arduino κλειδαριά.

Ο Mike λέει ότι αποσκοπεί στο να κρατάνε μυστικά τα Χριστουγεννιάτικα δώρα που επιλέγουν οι σύζυγοι για τις συζύγους τους. «Ας το παραδεχτούμε παιδιά! Μερικές φορές όταν είστε στον υπολογιστή σας, κάνετε κάτι που δεν θέλετε η γυναίκα σας να δεί … όπως ψώνια για τα Χριστούγεννα! ”

Αυτή η εφεύρεση δίνει στο άτομο την ευκαιρία να περιηγηθεί στο διαδίκτυο, χωρίς να χρειάζεται να ανησυχεί μήπως πιαστεί στα πράσα.

Μερικές από τις υπόλοιπες “δημιουργικές” εφευρέσεις του Mike περιλαμβάνουν έναν αυτόματο κόφτη για το χαρτί τουαλέτας, ένα ρομπότ που αφαιρεί τις κάλτσες, ένα gadget που βγάζει το καπέλο, μία ασύρματη κούνια για μωρά και άλλα.

Παρακάτω είναι η επίδειξη του Mike για την Incognito Lock.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS