ΑρχικήinetΕσείς γνωρίσατε το SPOTLIGHT POS;

Εσείς γνωρίσατε το SPOTLIGHT POS;

SPOTLIGHT POS: Η Μοναδική Ελληνική Υπηρεσία Παραγγελιοληψίας & Διαχείρισης αποκλειστικά σχεδιασμένη για Καφέ, Μπαρ, Beach Μπαρ & Club

Εσείς γνωρίσατε το SPOTLIGHT POS;

Δεν θα ήταν ψέμματα να ομολογήσουμε πως ο χώρος της καφεστίασης των καφέ, μπαρ, beach μπαρ, κέντρων διασκέδασης και club ανά την χώρα, είναι ενδεχομένως από τους πιο πολυσύνθετους, ιδιαίτερους και απαιτητικούς, όσων αφορούν στη διαχείριση και συντήρηση μιας επιχείρησης που ανήκει σε αυτόν. Με απεριόριστο λοιπόν σεβασμό προς τον ελεύθερο επαγγελματία/επιχειρηματία και τους εργαζόμενους μια τέτοιας επιχείρησης, μα κυρίως γνωρίζοντας την ολοένα και αυξανόμενη ανάγκη για ένα πραγματικό εργαλείο διαχείρισης, η υπηρεσία Spotlight ήρθε για να προσφέρει ελευθερία, απροβλημάτιστη λειτουργία και οικονομία σε αυτές τις επιχειρήσεις που λειτουργούν και εποχιακά και καθόλη τη διάρκεια του χρόνου.

Στην Ελληνική αγορά καμία άλλη λύση δεν προσφέρει την καινοτομία χαρακτηριστικών της υπηρεσίας “Spotlight” :

  • Η “Spotlight” προσφέρει για πρώτη φορά σε επαγγελματίες της καφεστίασης αυτό που χρόνια τώρα είχαν πραγματική ανάγκη μα ποτέ πριν δεν μπορούσε να τους προσφερθεί στο ακέραιο. Και αυτό δεν είναι άλλο από την ελευθερία και την ασφάλεια των δεδομένων τους στο Cloud. Τι είναι το Cloud; Η χρησιμοποίηση ενός μοναδικού και κρυπτογραφημένου λογαριασμού που φιλοξενείται στο διαδίκτυο για την αποθήκευση, διαχείριση και επεξεργασία δεδομένων με ελεύθερη πρόσβαση σε αυτό μόνο από τον επιχειρηματία και το σημαντικότερο, άνα πάσα ώρα και στιγμή εκείνος το επιθυμεί και από οποιουδήποτε και αν βρίσκεται. Χωρίς περιορισμούς στην αποθήκευση δεδομένων, αναρίθμητα στατιστικά προστατευμένα όπως ποτέ πριν, καθώς και με δυνατότητα ταυτόχρονων χρηστών τόσων όσων έχει ανάγκη η εκάστοτε επιχείρηση.
  • Η “Spotlight” υπηρεσία πιστή στο καθήκον της φύσης μιας τόσο ιδιαίτερης και μοναδικής επιχείρησης, βάζει επίσης τέλος σε ένα μεγάλο άγχος του επιχειρηματία. Με ένα ευφυές σύστημα δικτυακού συγχρονισμού, η υπηρεσία “Spotlight” διατηρεί αδιάκοπη την παραγγελιοληψία και ομαλή τη λειτουργία του καταστήματος, ακόμη και σε συνθήκες με περιορισμένο ή καθόλου ίντερνετ.
  • H “Spotlight” επίσης, στα πλαίσια της καινοτόμας λογικής του “Software as a Service” (SaaS), δηλαδή του λογισμικού ως υπηρεσία, μισθώνεται με το μήνα. Στη λογική αυτή ο επιχειρηματίας διαμορφώνει τη μηνιαία του συνδρομή βάσει των συνθηκών, περιόδων και των πραγματικών αναγκών σε ταυτόχρονους χρήστες του καταστήματος ή των καταστημάτων του. Στη μηνιαία μάλιστα αυτή και μόνο συνδρομή που καλείται η επιχείρηση να αποδίδει στην εταιρεία, ο επιχειρηματίας απολαμβάνει απεριόριστης τεχνικής και υπηρεσιάκης υποστήριξης, δωρεάν αναβαθμίσεις της υπηρεσίας και εφαρμογής, επισκόπηση της επιχείρησής του 24/7 σε πραγματικό χρόνο, πρόσβαση στα δεδομένα του στο Cloud από οπουδήποτε και οποτεδήποτε, και όλα αυτά χωρίς καμία δέσμευση συμβολαίων.
  • Η “Spotlight” είναι iOS εφαρμογή εγκεκριμένη από την Apple και οι παραγγελίες και οι όποιες ενέργειες από πλευράς χρηστών εκτελούνται σε iPod Touch, iPad & iPhone με τον πλέον γρήγορο και εύκολο τρόπο και κυρίως, χωρίς απρόσμενες εκπλήξεις.
  • Τέλος, η “Spotlight” υπηρεσία λόγω της φύσης του Cloud βάζει τέλος και στην απαραίτητη παρουσία υπολογιστών εντός της επιχείρησης, καθώς και σε όλες τις προγενέστερες ανησυχίες που προεκύπταν από αυτούς, καθιστώντας την παραγγελιοληψία επιτέλους πραγματικό και ανεκτίμητο εργαλείο για την ουσιαστική ροή και διαχείριση μιας τέτοιας επιχείρησης, ενώ από εξοπλισμό χρειάζεται μόνο θερμικούς εκτυπωτές, wifi access point και όσες συσκευές για τους σερβιτόρους χρειάζεται.

Η 1η λοιπόν Ελληνική Υπηρεσία Ασύρματης Παραγγελιοληψίας και διαχείρισης είναι γεγονός και θα είναι τιμή μας να δημοσιεύσετε το παρόν. Σαφώς εάν σας ενδιαφέρει μια πιο ενδελεχής παρουσίαση της ομάδας και της καινοτόμας τεχνολογίας που χρησιμοποιούμε, βρισκόμαστε στη διάθεσή σας

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε και στο sitewww.spotlightpos.gr 

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS