Το Malwarebytes έλυσε το σφάλμα «freezing» των συσκευών Windows 7
infosec

Το Malwarebytes έλυσε το σφάλμα «freezing» των συσκευών Windows 7

Η ομάδα του Malwarebytes επιτέλους έδωσε λύση στο σφάλμα που προκαλούσε πάγωμα σε συσκευές Windows 7! Το πρόβλημα εντοπίστηκε νωρίτερα...
Read More
infosec

Κορυφαίες Android VPN εφαρμογές διαρρέουν προσωπικά δεδομένα

Σύμφωνα με μία νέα μελέτη από VPN αξιολογητές, πάνω από 25% των 150 πιο δημοφιλών και δωρεάν VPNs στο Google...
Read More
infosec

Το Megabreach των 773 εκατομμυρίων Passwords ξεκίνησε χρόνια πριν

Πρόσφατα κυκλοφόρησε η είδηση, ότι σχεδόν 773 εκατομμύρια διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και 21 εκατομμύρια passwords δημοσιεύθηκαν σε ένα φόρουμ hacking....
Read More
infosec

Instagram influencers ανακτούν τα accounts με τη βοήθεια hackers

Οι Instagram influencers που έχουν δει τους λογαριασμούς τους να χακάρονται και τις προσωπικές τους πληροφορίες να εκτίθενται, λένε ότι...
Read More
infosec

Windows 10: Πώς να διορθώσετε το browsing σφάλμα στο Microsoft Edge

Η τελευταία αναβάθμιση που κυκλοφόρησε από τη Microsoft για τα Windows 10 έφερε ένα πρόβλημα, το οποίο παρατηρείται όταν επιχειρεί...
Read More
Latest Posts

Αυτό το GitHub Repo σας διδάσκει τα βασικά του Web Design σε 4 λεπτά!

Ένα GitHub repo είναι εδώ για να σας βοηθήσει να εξοικειωθείτε με τον σχεδιασμό ιστοσελίδων (Web Design). Αυτό σας δίνει μια γενικότερη ιδέα για το πώς λειτουργούν τα πράγματα και τι πρέπει να κάνετε για να δημιουργήσετε μια επαγγελματική ιστοσελίδα. Αν θέλετε να μάθετε web design, αυτός σίγουρα είναι ένας ωραίος τρόπος να προετοιμαστείτε για μεγαλύτερες προκλήσεις.

Αυτό το GitHub Repo σας διδάσκει τα βασικά του Web Design σε 4 λεπτά!

Ο Web σχεδιασμός είναι μια διαδικασία σχεδιασμού και δημιουργίας ιστοσελίδων. Τα πάντα σχετικά με μια ιστοσελίδα, η εμφάνιση και το περιεχόμενό της, καθορίζεται από το web design. Δίνει τη δυνατότητα να αποφασιστούν σχεδόν τα πάντα: η δομή της ιστοσελίδας, τα χρώματα, οι γραμματοσειρές, η πλοήγηση, το UI και άλλα σημαντικά πράγματα.

Πολλοί νέοι μαθητευόμενοι γοητεύονται από τον σχεδιασμό ιστοσελίδων, αλλά επιτρέψτε μου να σας πω ότι δεν είναι τόσο εύκολο. Για να γίνετε master στο web design, πρέπει να μάθετε τις βασικές αρχές του σχεδιασμού: αντίθεση, ισορροπία, ρυθμός, ενότητα και έμφαση και τα στοιχεία σχεδιασμού: σχήματα, γραμμές, υφές, χρώματα και κατεύθυνση.

Αν ψάχνετε για να κάνετε μια νέα αρχή στην καριέρα σας στο web design ή σχεδιάζετε να μοιραστείτε την ιδέα σας με όλους στην ιστοσελίδα σας, σίγουρα θα θέλετε να βεβαιωθείτε ότι φαίνεται επαγγελματική και ελκυστική.

Για να σας βοηθήσουμε, ένα GitHub repo υπόσχεται να σας διδάξει τα βασικά του σχεδιασμού ιστοσελίδων μέσα σε μόλις 4 λεπτά.

Όταν επισκεφτείτε αυτό το repo, θα σας μεταφέρει σε μια σελίδα που σας συστήνει με τις διάφορες πτυχές του σχεδιασμού έναν προς έναν. Όταν τελειώσετε με ένα μικρό μέρος της ανάγνωσης, θα σας ζητηθεί να κάνετε κλικ στο επόμενο «κεφάλαιο».

wΕb design-gitΗub

Μόλις τελειώσετε το tutorial, η ιστοσελίδα θα αρχίζει να αλλάζει συνεχώς και θα ζητά την εφαρμογή των εννοιών που μόλις μάθατε.

Αυτό το 4 λεπτό μάθημα θα σας δώσει μια βασική ιδέα για το πώς λειτουργεί το web design και ο HTML προγραμματισμός. Οπότε, μη χάνετε καιρό: Ξεκινήστε το μάθημα και δοκιμάστε τις δυνατότητές σας!

Έχετε άποψη; Αφήστε το σχόλιό σας.

Ο συντάκτης σας επιτρέπει να αντιγράψετε το κείμενό του, μόνο εφόσον αναφέρετε την πηγή (SecNews.gr), σαν ηλεκτρονική διεύθυνση (Live URL) του άρθρου.
Updated on by

Reader Interactions

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *