ΑρχικήHow ToPokemon Go hack! Ανακαλύψετε όλα τα Pokemon με αυτό το φοβερό hack

Pokemon Go hack! Ανακαλύψετε όλα τα Pokemon με αυτό το φοβερό hack

Pokemon-go-17-hack

Τώρα μπορείτε να ανακαλύψετε όλα τα Pokemon που υπάρχουν στον κόσμο με αυτό το Pokemon Go hack

Αν αντιμετωπίζετε ένα πρόβλημα, το Reddit είναι αυτό που θα σας βοηθήσει. Μπορείτε πάντα να υπολογίζετε στους συναδέλφους Redditors για να σας βοηθήσουν με hack, cheat και λύσεις και το Pokemon Go δεν αποτελεί εξαίρεση. Με το που κυκλοφόρησε το Pokemon Go, υπήρξαν τουλάχιστον δύο hack που έδωσαν στους συναδέλφους Redditors συμβουλές και cheats. Ένα από αυτά είναι το / r / PokemonGoDEV. Επικεντρώνεται κυρίως γύρω από Python scripts, την αγαπημένη γλώσσα των αντίστροφων μηχανικών σε όλο τον κόσμο.

Ένας τέτοιος Redditor έχει αντιστρέψει μηχανικά το Pokemon Go App Python script για να αποκαλύψει τις εσωτερικές λειτουργίες του παιχνιδιού.

Ο Redditor δεν χάκαρε στην πραγματικότητα τους servers της Niantic, αλλά απλά ανακατασκεύασε τις αιτήσεις HTTPS που λαμβάνει η εφαρμογή από τους διακομιστές του παιχνιδιού. Με τη συνεχή διερεύνηση των παραμέτρων στις αιτήσεις server, ορισμένοι χρήστες ανακάλυψαν έναν τρόπο για να αποκαλύπτουν σημεία αναπαραγωγής και να τα χρησιμοποιούν για να δημιουργήσουν χάρτες των γύρω Pokemon και άλλα στοιχεία του παιχνιδιού.

Ένα τέτοιο σεμινάριο ονομάζεται: πώς να δημιουργήσετε το δικό σας Google Map με όλα τα κοντινά Pokemon. Οι Redditors επίσης έχουν κάνει standalone εφαρμογές desktop για Mac, Linux και Windows και εργαλεία CLI για να μαζέψουν δεδομένα σχετικά με Pokemon spawn points. Η Niantic έστειλε μια διαταγή παύσης και παράλειψης..

Τώρα οι Redditors έχουν ενωθεί για να δημιουργήσουν έναν παγκόσμιο χάρτη όλων των pokemon που διατίθενται σήμερα σε ολόκληρο τον κόσμο. Μπορείτε να δείτε το παγκόσμιο χάρτη παρακάτω. Θυμηθείτε, το να χακάρετε το Pokemon Go είναι παράνομο και η Niantic μπορεί να σας αποκλείσει μόνιμα.

[su_youtube url=”https://youtu.be/Io1yeFjVhHQ” width=”640″ height=”380″]https://www.youtube.com/watch?v=B7o0qA4L4So[/su_youtube]

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS